Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez ciki lehet és kevesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ciki lehet és kevesebb esélyem van ezzel a lányoknál?

Figyelt kérdés

Szeretek mindent ami zombis. A Filmeket, játékokat, pólókat, mindent! Zombi mániás vagyok! Vadászok a zombis filmekre amiket még nem láttam.

15/F

2011. júl. 12. 18:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
am 18:42-es voltam
2011. júl. 12. 18:48
 12/21 anonim ***** válasza:
lehetőleg ne az első randin említsd ezt a zombi-fétis dolgot. majd ha már szeret a csaj, akkor talán elnézi neked.
2011. júl. 12. 18:52
 13/21 anonim ***** válasza:
18:42-es vok szentem én szerelmes lettem!! <3
2011. júl. 12. 19:03
 14/21 anonim ***** válasza:

filmeket én is szeretem. és ha kedves, aranyos, picit rossz fiús, hűséges és néha romantikus vagy, nálam nyert ügyed van:D

14L

2011. júl. 12. 19:21
 15/21 anonim ***** válasza:

a szerényt kihagytad a felsorolásból xD

am hidd el, a makettozás mint hobbi sokkal nagyobb hátrány, mint a zombi-mánia :D

2011. júl. 12. 20:01
 16/21 anonim ***** válasza:
Én a te korodban dínómániás voltam, ezt ma sem nőttem ki, csak annyi, hogy már nem gyűjtögetek dínós cuccokat. Tavaly elmentem Belgrádba megnézni a dinócsontváz-kiállítást. Élmény volt! 23/L
2011. júl. 12. 21:45
 17/21 A kérdező kommentje:

21:45

Nekem a tesóim voltak dinómániásak :D

2011. júl. 12. 22:09
 18/21 anonim ***** válasza:
a zombi jobb mint a dínó, a dínók unalmasak, a növényevők csak műrrögnek össze vissza, a húsevők annyiban jobbak, hogy rohanghálnak meg ordítoznak, a zombik jobb arcok XD, én is szeretem őket, de mániás nem vagyok
2011. júl. 12. 23:16
 19/21 anonim ***** válasza:
*nem sértésnek szántam a dínófanoknak
2011. júl. 12. 23:16
 20/21 anonim válasza:

Én 7 éves korom óta nagy zombi rajongó vagyok, falom a horror filmeket és könyveket. A játékokat kihagyom, mivel eléggé béna vagyok bennünk. A Sims 2-t viszont zombie hack-kel tolom, ha ez számít. XD A családom persze hülyének néz, például apum (aki Star Trek megszállott...) gyakran beszól, ócsárolja a kedvenc filmjeimet. Hiába na, nem tudja mi a jó. :)

Már előre várom mi lesz, ha bejelentem, hogy az első fizetésemből ezt a "gyönyörűséget" fogom megvenni: [link]

Szerintem egyáltalán nem ciki ha szereted a zombis dolgokat, elvégre mindenkinek megvan a maga ízlése. Sőt, van, aki durvább dolgokért rajong. Szóval nyugi, nem kerülsz hátrányba a lányoknál. ;)

19/L

2011. júl. 12. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!