Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért vagytok ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért vagytok ennyire orál mániások? (lent) Tényleg képes vagy csak azért megcsalni a barátnődet?

Figyelt kérdés
Vagy van olyan ismerősöd? kort (és nemet, ha lány vagy) is írjatok légyszi. Nekem van olyan ismerősöm, aki csak az orál szex miatt csalja a barátnőjét rendszeresen, de a barátnője természetesen nem tudróla...
2011. júl. 12. 13:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Az orál ugyanolyan "elvárás" a férfiaknál,mint a nőknél.

Én kifejezetten szeretem így kényeztetni a barátnőmet,miközben ő is engem. Egy idő után a sex úgyis ellaposodik,de ha ez már az elején hiányzik,akkor ez még hamarabb bekövetkezhet.

Persze ha valaki ezt undorral csinálja akkor inkább bele se kezdjen.

Különben nagyon ritka az a férfi aki nem csalja,vagy csalta már meg a barátnőjét,feleségét.

2011. júl. 12. 14:43
 12/16 A kérdező kommentje:
14:18 Köszi szépen :D de megkérdeztem tőle, hogy a k*****nak tart-e és azt mondta, hogy nem. Mert tudja hogy bármikor számíthat rám.
2011. júl. 12. 14:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Attól kérdezném, aki azt írta néhány hozzászólással fentebb, "Különben nagyon ritka az a férfi aki nem csalja,vagy csalta már meg a barátnőjét,feleségét" tényleg ez a véleményed? Szted tényleg így van? Egy másik kérdésre adott válasz az volt, ha megtudnám, hogy megcsal, rögtön elválnék tőle, írta ezt egy F hozzászóló, akkor most mi van? Ha ő így áll hozzá, akkor úgy gondolja, hogy ő ezt nyugodtan, az asszonykája meg nehogy már? Szóval hogy is van ez????
2011. júl. 12. 15:26
 14/16 anonim ***** válasza:
Az elmúlt 10 évben körülbelül 200 férfi munkatársam volt,és igen nyugodtan ki merem jelenteni,hogy szinte minden férfi megcsalja a feleségét barátnőjét.Aki nem, még azok közül sem mind azért mert mondjuk még tart a rózsaszín köd,hanem azért mert megijed a kínálkozó lehetőségtől. Vannak fehér hollók biztos,de én még nem találkoztam ilyennel.
2011. júl. 12. 18:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, te egy kib.szott k.rva vagy. Itt szenvedsz az orális szex miatt, erre simán leszopod valaki más pasiját. És akkor még csodálkoztok, hogy semmibe sem nézzük a nőket.
2011. júl. 12. 18:36
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
amúgy tényleg minden pasi orál mániás? tudom, hogy van pasi, aki jobban élvezi, mint a "rendes" szexet, de miért? Tényleg annyira jó nektek? nekem, mint lány, a "rendes" szex az első, és nem is biztos, hogy megengedném azonnal egy srácnak, hogy "úgy" tegyen velem, ez nekem nagyon is bizalom kérdése.
2011. júl. 12. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!