Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem volt még barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem volt még barátnőm?

Figyelt kérdés
20 éves leszek lassan és még nem volt barátnőm , miért van ez? Miért van hogy a lányok csak úgy keresztül néznek rajtam? Nem tartom magam csúnyának, de azt se mondom ,hogy én vagyok donhuan, mégse jött eddig össze. Mit kéne tennem ? Már szinte azért nem merek odamenni a lányokhoz , mert még nem volt barátnőm és mindig parázok , hogy na most mi lesz úgyse tetszek neki stb. ( egyébként 186 magas vagyok és 85 kg - testalkatom meg olyan közepes, már haverom szerint is jó bár én mg szeretnék fogyni egy kicsit). Ja és nem iszok nem cigizek stb...
2009. márc. 31. 10:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Gondolom bátortalan vagy, nem mersz kezdeményezni...Ez elég nyomós ok lehet.
2009. márc. 31. 18:49
 12/12 anonim ***** válasza:

Kezdj el ok nélkül leszólítani lányokat az utcán. Párszor beégsz. Nem lényeg. Sőt kell is. Előbb utóbb magától fog menni. Csak ne add fel. Én is így voltam régebb, most meg akármiről elbeszélgetek a csajokkal. Viccelődj és egyáltalán ne érdekeljen, hogy nevessen rajta, magadat szórakoztasd elsősorban. Ha látja hogy laza vagy az majd bejön neki. Majd szépen lassan szexuális útra kell terelni a beszélgetést és BUMM.

Más. Te egy férfi vagy. Egy csajnak nincs joga számon kérni téged azért, mert szűz vagy. Ha pl. megkérdezi, hány barátnőd volt eddig, mondd, hogy jubilálunk, te leszel az ezredik. Mosolyogj és kezdj el másról bezsélni. A lényeg, hogy nem kell megfelelned neki. Minden rendben van veled. Ne is gondolj arra, hogy még nem volt barátnőd. Majd lesz.

2009. ápr. 4. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!