Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már hasonló helyzetben? Hogy tudnék segíteni a legjobb barátnőmnek?
helyzet: 4en vagyunk barátnők már jó ideje és az utóbbi 2-3 évben mindenkinek folyamatosan volt barátja, a legjobb barátnőmet leszámítva. pedig nem csúnya lány egyáltalán, egyszerűen csak kifogott pár "jófej" srácot, utána persze mindent negatívan látott.
probléma: látom rajta h nagyon megviseli a dolog. bírja a pasijainkat, nem irigykedik, csak szomorú h ő kimarad a szerelemből. próbáltam neki mindenféle biztatót mondani, de csak mégjobban lehangoltam :(
tudnátok adni esetleg tippeket, mit mondhatnék neki ami nem túl közhelyes, milyen pasizási tanácsokat adhatnék neki? (am. különleges lány, egyetemista, intelligens, szóval a menj le a diszkóba és szedj fel valakit módszer nála tuti nem jönne be :S)
L.19
Szia!
Ha valaki minden áron be akar pasizni, akkor tuti, hogy nem jön össze. Akkor fogja majd ki a számára legjobb partit, amikor nem is számít rá. Nem kell az ilyet eröltetni, jön az magától.
Minden jót!
szia! szerintem inkább ne mondj neki semmit, ne hozd fel előtte a témát, csak még jobban lehangolja és nagyon szerencsétlennek fogja magát érezni. én is voltam hasonló helyzetben, mint a barátnőd és a felvidító próbálkozások vagy pasizási tanácsok még a maradék életkedvemet is elvették. inkább csináljatok csajos programokat, ahol együtt vagytok és ne éreztesd vele, azt, hogy sajnálod, mert neki az nagyon rossz lesz!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!