Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha 15 éves vagyok de mégis hatalmas csiklóm van? Páromat nem zavarja de engem kifejezetten irritál, hogy a kisajak kb.1-1,5cm-rel kilóg combjaim között!
Hm, Látom, ez már régi kérdés,, én is csak a "ajánlóból" tévedtem ide, szerintem meg igen is hogy, nagyon szép és különleges punci az amit belinkeletek, szóval akinek ilyesmi van inkább csak legyen büszke rá, bár én elfogult vagyok, én pont az ilyet imádom,
30 F
de jó, hogy valakinek éppen ez tetszik!
én írtam az utolsó előtti választ, és bocsánatot szeretnék kérni, ha valakit megbántottam vele. azóta már nagyon megváltozott erről a véleményem. mostmár elégedett vagyok magammal így, ahogy vagyok, és ha tehetném, akkor sem változtatnék a puncimon semmit. akkoriban, amikor a választ írtam azt se tudtam, mit csináljak, annyira zavart, tényleg úgy éreztem hogy ronda vagyok. de ez nagy butaság volt, mindenki úgy szép, ahogy van.
az utolsó válaszolónak van igaza, az ilyen punci is szép.
Sőt számomra ez a punciváltozat, a legszebb :) Szintén örülök, ha segíthettem, és mondhatnám hogy büszke vagyok Rád - bár ezek elég nagy szavak itt neten, de remélem sok sorstárad példát vesz majd Rólad :-) és vállald fel bátran, és ha kell biztatás ebben a küldetésben írjatok bátran :)
30 F
Jaj, most annyira örülök, hogy így örülnek velem együtt :) erre nem is számítottam.
akartam plasztikai műtétre menni sokáig, de szerencsére nem volt erre lehetőségem, most utólag már nagyon bánnám.
30 F
köszönöm hogy büszke vagy rám, nagyon örülök hogy ezt írtad :) még annyi bajom van, hogy úgy érzem, hogy szerintem nem mernék senki előtt sem levetkőzni, nagyon félnék attól hogy mit mond. de nagyon jól esett amit írtál és úgy érzem hogy ez most adott egy kis önbizalmat:) meg úgy is csak olyan ember előtt vetkőznék le, aki szeret, neki meg úgy kell szeretnie, ahogy vagyok.
köszönök szépen mindent!
:) hát ha meg még meglepetés volt akkor még jobb :)
Hmm, hát megértem az aggodalmaidat, abból a szempontból, hogy most ugyebár elértél egy szintet, de mi lesz, ha jön a megmérettetés élőben? Azért ami amíg nem teljesen biztos a addig ne ess neki a "tesztelésnek". Most még egy darabig inkább csak gyönyörködj Magadban ott lenn :)
De ha ez segít:
Ne úgy nézd, (vagy ne csak) úgy hogy: vetkőzés mint aktus, hanem próbáld meglátni benne a felfedezés örömét és folyamatát - aminek azért érdemes is megadni a módját. Ott van még a tapintás, láttatás, sejtetés pl.: szexi fehérneművel stb. szóval nem kell egyből "szemléltetni".
Megértem hogy számítás mások véleménye, de ne legyél pozitív-vissza-csatolás függő, ... a veszélyes,
No csak így tovább :-)
30 F
Olyan jó, hogy ilyen megértő vagy velem :)
Oda fogok figyelni azokra a dolgokra, amiket írtál és majd igyekszem megfogadni a tanácsaidat.
Egyébként általában egyáltalán nem szokott érdekelni, hogy mások mit gondolnak, és el is fogadnak úgy ahogy vagyok, de ez most egy másfajta helyzet. Még fejlődnöm kell egy kicsit.
Köszönöm szépen, hogy segítesz nekem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!