Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy fiúnak fogszabályzója van kevesebb esélye van nálatok? Több (szerintem ilyen nemnagyon van)? Ha van esélye akkor kevesebb, vagy nem is veszitek figyelembe?
Figyelt kérdés
Légyszíves, hosszú, részletes választ. Egy fogszabályzós 14/F.2011. júl. 11. 02:24
21/21 anonim válasza:
én lány vagyok, nekem is van fogszabim már 2 éve, én már megszoktam és kb szeretem is :) nem gáz ha van bárkinek is, egyszer úgyis leveszik :D aki szerint gáz az hülye -.-" :) szóval nyugalom :) bár két fogszabis azért :D nemtudom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!