Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy bejövök neki?
Pár hónapja ismertem meg egy lányt. 2,5 évvel idősebb, mint én. 17 éves leszek.
Úgy kezdődött, hogy egy ismerősömön keresztül elkezdtünk neten dumálgatni úgy 2 hónapja. Azóta eléggé megismertem már, sok dologban egyetértünk, hasonló a világnézetünk, az érdeklődésünk, egyszóval jól kijövünk egymással. Akár órákig is tudunk beszélgetni.
Az előző héten egy házibuliban végre találkoztunk is, nagyon jól eldumálgattunk. Akármilyen humoros dolgot mondtam, Ő nevetett, még, ha mások nem is. Ez fordítva is így volt. A beszélgetések között megemlítette, hogy jó srác vagyok.
Volt amikor elkezdett neki egy pasi flörtölni, akármit mondott a pali, a lány mindig odapillantott rám. Persze én sem bírtam ki, hogy ne nézzek oda ilyenkor, hisz mindent hallottam.
Azonban egy kis italozás után rámászott egy nála 1 évvel idősebb csávó, amit Ő hagyott is. Ez nekem eléggé rosszul esett. Másnap, mikor mondtam neki, hogy még elköszönni se tudtam, mert rá volt cuppanva, azt mondta, hogy ne is mondjam, az nem ő volt, csak az alkohol hozta ki belőle.
Na és a lényeg, érdemes elhívni randira, lehet belőle valami? Vagy az egész eleve bukó?
Nem alkoholizál sűrűn. Mit szólnál ahhoz, hogy: nem csalna meg sűrűn. Csak ilyen bulik alkalmával. Láttad hogy milyen, úgyhogy láthatnál tovább is mint az orrod!
Válasz egy aranyos, hozzád illő lányt. Egy húszéves lánynak nem csak egy helyes pasi kell(gondolom az vagy). Sajnos számtalan elvárása is van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!