Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használjátok azt a szót egy férfire, hogy szép?
Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 16:54
11/22 anonim válasza:
én igen, az én barátom szerintem szép. nem túl szőrös, puha a bőre, jó gülük a szemet stb.
13/22 kovpet válasza:
Igen, de csak arra, aki szép :)
14/22 anonim válasza:
Igen, nagyritkán, kis angyalarcúkákra :)
15/22 anonim válasza:
persze: ))de nem a barätom elött, mert ö nem szereti ha leszépezem: D
de nem csak egy nö lehet szép: )
17/22 anonim válasza:
Igen, én azokra szoktam mondani, hogy szép, akiknek nagyon jó testük van és az arcuk is szééép! :D
Szóval érted, nagy szemek (valami átható, szép szín), ápoltság! Egészséges kinézet... :D
Valamint akit megkívánok, szexuális vonzalmat érzek iránta.
18/22 anonim válasza:
Általánosságban nem szokás, de én is mondtam már 1-1 férfi arcára, hogy kifejezetten szép.
19/22 anonim válasza:
Igen, én használom magamra, akármikor tükörbe nézek.
20/22 anonim válasza:
Igen, szerintem vannak határozottan szép férfiak és léteznek "csak simán" helyes vagy sármos férfiak is. Példának okán én Johnny Depp-et szépnek mondanám, mert finomak a vonásai és arányos, de egy brad pittet inkább sármosként, jóképűként emlegetnék. Mert ha jobban megnézed, Pitt orra széles, a szeme kicsi, a szája vastag, tulajdonképpen semmi nem tökéletes rajta, mégis a pozitív összhatás széles körökben elismert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!