Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen méretű egy átlagos pénisz?
Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 18:45
21/39 anonim válasza:
De mitol lehet ez?
7.es 190 cm magas meg 8.os 2 meter felett van...
22/39 anonim válasza:
Valószínűleg hormonok.Jobb ötletem nincs. :D
23/39 anonim válasza:
De azt gondolom hogy hormonok de mitol vannak ezek :O?
Azt hallotam egyebkent hogy a mai etelektol van ez meg gyorskajaktol...
24/39 anonim válasza:
Ez biztos!!
Már nem úgy csinálnak dolgokat,ahogyan régen.
25/39 anonim válasza:
Még ide,csak leokéztam véletlenül. :D :S
Szóval minden mesterséges. Ezért van ez a túlzott hormonnövekedés.Ez attól is lehet,hogy a szülők amikor terhesek cigiznek stb. Szerintem. :)
26/39 anonim válasza:
mivan ha nem jön meg a magömlés 13évesen? anélkül nem lehet h jöjjön a f_szból g_ci??
27/39 anonim válasza:
Nekem mikor még nemvolt magömlésem akkor nem tudtam kiverni magamna de 1x 1 csaj kiverte nekem és jött g*ci a f*szbol...
29/39 anonim válasza:
kajak
énis meglepődtem...Magamnak azóta se tudom kiverni:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!