Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy haverom hogy adjam tudtára mit érzek?
Leszögezném hogy nem tartom magam melegnek, egyszerűen csak kiváncsi vagyok. Majdnem biztos vagyok benne hogy nem vagyok közmbös számára, túl sok az egyértelmű jel. Sokszor össze akad a tekintetünk, kis tapi is volt már bár távolságtartó őis meg énis:)
Na a lényeg hogy fogok vele találkozni majd meló után, mivel adhatnék neki 1értelmű jeleket? Nem szeretném megmondani neki hogy mit érzek. Ilyenre gondoltam hogy poénból rákérdezek h meleg e meg arrafelé terelni a beszélgetést:) Ötletek?
Am beszéltük hogy elmegyünk majd közösen bulizni ahonnan majd ő visz haza, gondoltam hogy majd ott a kocsiban kis tapi aztán meglátjuk:) Szerintetek?:D
hát, ez bisexuális kérdés..nem tudom hány évesek vagytok nekem is van ilyen haverom:D
de ő tini és még a kort éli, szal neki elnézem:D!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!