Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl nagy a korkülönbség? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy a korkülönbség? Nem éri meg?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy van egy srác aki nekem nagyon bejön, csomót beszélgetünk, fogatunk valamibe elveszítettem ezért elkell mennem (.....) nem lényeg hova miért, de végül nem talizunk.. de ha mégis elhívna sétálni akkor valószínű hogy összejönnénk a 2. 3. talira..

a fiú 16 éves (17 lesz ebbe az évbe)

én pedig 14 vagyok (15 leszek ebbe az évbe)

Szerintetek túl nagy a korkülönbség? Egy gimibe fogunk járni én elsős leszek ő harmadikos..

2011. júl. 10. 13:14
 1/3 anonim ***** válasza:

2év belefér, nekem 3 a határ, de lejjebb ne mennyen

(20F)

2011. júl. 10. 13:18
 2/3 A kérdező kommentje:
igen, nekem a max 2 azért nem szeretnék 18 éves pasit... köszönöm válaszod ! :)
2011. júl. 10. 13:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel semmi baj nincs! Nem sok.
2011. júl. 10. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!