Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tesztek, ha erekciótok van a strandon?
Srácok, fel szokott állni a szerszámotok a strandon, a sok szép lány látványától? Ilyenkor próbáljátok takargatni az állapototokat, vagy nem foglalkoztok vele, ha látják?
Lányok, volt már, hogy kiszúrtátok, hogy valakinek áll? Ha a társaságotokban történt, előfordult, hogy viccesen szóvá is tettétek?
16L
L19
Én nem szólnék be haveromnak, szerintem amúgy is ciki neki. Különben vagy 2x láttam már haveromon, idegeneknek meg nem szoktam nézni (Mármint haverokét se, csak velük egész nap együtt vagyunk, és hát elkerülhetetlen nah...)
Szerintem am ilyenkor hasra fekszenek, vagy hideg vízbe mennek, vagy leülnek úgy h ne lehessen látna. Esetleg egy kövér nénit néznek. De azokban a hosszú strandgatyákban nem látszódik annyira
egyszerű, oda mész egy csajhoz, mind1hogy kihez, letolod a csajt térdre, és a szájába teszed az ételt..
De ha nincs kedved a szoptatáshoz, akkor belemész a medencében kicsapod a vízbe, és röhögsz egyet ha vmi gyerek bele nyel a medencébe
Rádión hívok egy B-26-os bombázót, légiriadót rendelek el a területen, majd mivel sorkatonaságon is azt tanították, hogy ilyenkor hasra kell vágnunk magunkat, ezért hasra ugrom.
És a komoly válasz: Max a barátnőmre áll fel, más lányra nem. De ha tudom, hogy Vele megyek, nem fecskét veszek fel. Ennyi a titok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!