Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan használhat ki egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan használhat ki egy lány egy fiút?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel elég rég együtt vagyunk, és a legjobb haverom mondta, hogy vigyázzak, nehogy kihasználjon.

és amikor kérdeztem, hogy hogy tudna kihasználni, akkor nem tudott semmi konkrétat mondani. egyáltalán egy lány ki tud használni egy fiút?

18/F

2009. márc. 30. 16:23
 1/6 anonim válasza:
85%
Szia!Első és legfőbb mindenre téged kér meg,mindent ami csak eszébe jut vegyél meg neki,kisérd el vásárolni stb.
2009. márc. 30. 16:25
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
pl ha csak azert van egy lany egy fiuval ha nincs mas.vagy pl hogy csak a penzeert kell.....vagy ijesmi.
2009. márc. 30. 16:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem mondjuk úgy használt ki, hogy féltékennyé tegyen egy másik pasit. Azóta is mindennap látom azóta se kért bocsánatot, azóta se beszéltem vele.
2009. márc. 30. 16:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
pl ha régen volt pasija és láthatáron van valaki akinek tetszik és még ha nem is szereti jár vele...ahogy észrevettem ez elég gyakori a környezetemben.
2009. márc. 30. 16:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Én egyszer pár hónappal ezelőtt kihasználtam egy fiút. A régi barátomat akartam elfelejteni mellette. Két hónapig hülyítettem a srácot, és még mindig nagyon bánt a dolog. Én egyszerűen csak velevoltam (szex nem történt azért), és én nem szerettem őt, persze vonzott, de ennyi, ő viszont belémhabarodott teljesen. És amikor erre én rájöttem, akkor szakítottam. Nagyon sajnáltam, hogy ennyire bunkó voltam. Remélem egyszer majd meg tud bocsátani. Szóval ez is egy formája a kihasználásnak. Na meg persze, ha valakivel csak a pénzéért vannak, vagy hogy csicskáztassák stb...
2009. márc. 30. 17:12
 6/6 anonim ***** válasza:

vagy anyagilag....

lehet h a csávónak van pénze, a csajnak meg csak az kell... a pénzért kap egy kis dugást, és mindenki boldog.. csak ha közbe a pasi szerelmes lesz, az a ciki

2009. márc. 31. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!