Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadható amit tettem?
Figyelt kérdés
Még soha nem volt pasim,kiskorom óta ugyanazt a pasit szeretem,és mindenkiben Őt kerestem..Egy nyári napon megismertem egy pasit,akiben Őt láttam..és hát a 3.nap elveszítettem vele.. azóta is lelkiismeret furdalásom van,hogy megtettem,sose voltam az egy éjszakás kalandok híve,és több ilyen nem is volt,és nem is jártam senkivel,mert most Őt keresem mindenkiben.. Nyugtassatok meg,hogy nem vagyok 'rosszlány' csak mert nem tudtam ellenállni :( 15nél idősebb de 18nál fiatalabb voltam akkor2011. júl. 9. 20:43
1/21 anonim válasza:
Szerintem 16 a helyes válasz. :D:D
Am meg elfogadható.
2/21 A kérdező kommentje:
és hogy tegyem túl magam rajta?? Én mindent megpróbáltam..ismerkedtem,de senki se olyan mint Ő... programokat szerveztem,magamra kényszerítem a mosolyt..de minden este sírok,mert hiányzik..és mert már nem érzem magam különlegesnek(szerintem a szűzesség,egy kincs,csak az igazival lenne szabad elveszíteni)
2011. júl. 9. 20:49
3/21 anonim válasza:
Igen, a szüzesség dologban egyetértek. 18 fiú vagyok, még év elején megismertem egy nálam majd 15 évvel idősebb nőt aki csak szexet akart...még szűz voltam, nem gondolkodtam, belementem. Aztán rá 2 hónapja megismerkedtem egy lánnyal, szerelmes voltam 1 hétig jártunk akkor egy picit megbántam hogy én már nem vagyok szűz, a lány viszont igen...utána szakítottunk, most egyedül vagyok, olyasmi helyzetben mint TE. Nem tudom találni fogok-e olyan lányt mint akivel abban az 1 hétben jártam, de még viszonylag fiatal vagyok és van időm... megpróbálok nem rá gondolni, elfoglalni magam barátokkal, de nagyon nehéz..:S
4/21 anonim válasza:
Azt kell megtanulnod hogy ne ábrándokban élj. hogy rosszat tettél e, azt neked kell tudni ha jó volt veled rendes volt és figyelmes nem tetted rosszul.Szerintem fordulj pszihologushoz az segít vagy kineziolougshoz.
5/21 mimano válasza:
Nyugi, ki fogod nőni ezt a nagy szerelmet! Az meg, hogy így vesztetted el nem a legjobb döntés volt amit életed során hoztál, de hát megtörtént, nem lehet vele mit tenni. Nem kell szégyelned magad emiatt!
6/21 A kérdező kommentje:
21:02 Jó tudni,hogy nem vagyok egyedül :( Egyébként milyen volt a barátnőd?
Egyébként nagyon rendes volt..nagyon figyelt,hogy nekem is jó legyen,mindig megkérdezte,hogy nem fáj,beszélt,hogy oldja a feszültséget.
2011. júl. 9. 21:07
7/21 anonim válasza:
Milyen volt a barátnőm?:) 18 éves és még nem volt barátja se, aminek kifejezetten örültem:) Jól nézett ki és érett felfogása volt...barátok maradtunk, de ha tehetem kerülöm, még van hogy vele álmodok:(
8/21 A kérdező kommentje:
Én is olyan lány akartam lenni,de ez a pasi olyan érzéseket váltott ki belőlem..nem tudom leírni... :S
2011. júl. 9. 21:14
10/21 A kérdező kommentje:
Én kíváncsi lettem rád :$ sose találkoztam senkivel aki hasonló helyzetben van velem :)
2011. júl. 9. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!