Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex kérdés. Mit tegyek?
Van egy kis probléma. Párommal nagyon boldogak vagyunk, de a szex nem akar összejönni:\ Már a pettingnél annyira égünk, hogy az hihetetlen, de mégse. Mikor felhúzom a gumit, akkor elernyed és már akkor nemtudom bedugni sehogy.. arra gondoltam, hogy az elején egy kis ideig gumi nélkül megpróbálnám, és utána gumival csak hogy érezzem az egészet. Vagy ez kockázatos? Mindketten szüzek vagyunk.
Segítsetek légyszíves. Köszönöm.
18/F
Meg ne próbáld bedugni gumi nélkül!!!
Majd 9 hónap múlva "érezni fogod az egészet".
Maradjatok a pettingnél! Vannak pasik akik tudatalatt annyira rühellik a gumit, hogy lelankad minden aztán mára annyi. Szedjen a barátnőd fogigátlót! 2. levélnél véd! És próbálkozzatok és sokat pettingeljetek! Sok sikert!
22/N
nálunk ugyanez volt :D
vagyis az én barátom 16 volt és még szűz én is 16 de már nem szűz.
kb. 3x vagy 4x nem sikerült, de mindig mondtam neki hogy semmi baj, mert tényleg nem hibáztattam :) de utána még párszor megpróbáltuk és összejött gumival is.
NE STRESSZELJ! nem a te hibád ha eddig nem jött össze :) tudat alatt izgulhatsz még ha nem is érzed. szóval csak lazíts, nyugodtan :) össze fog jönni. nekünk is összejött és azóta... :DDDD
17/L
Én még soha nem találkoztam olyan pasival, aki másképp reagált volna a gumira, de nem is baj. Pedig egyik se volt kezdő....
Próbáljatok gumit, vagy hüvelykúpot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!