Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szeretitek ha a fiú gyorsan vezet?
napietus.blog.hu
Nem arra gondolok hogy lakott terület 50-70
lakott területen kivül90-120
pálya130-160 itt enyivel megyek mint a nagy töbség.
Hanem pl.: a Szentendre és környékén lévő hegyi utak mert ott efektive nem jár anyi autó nem mást akarom el kápráztatni hanem efektive én akarom jól érezni magam.ott ahol 1X1 sáv van szerpentín és bele szálsz a kanyarban 40-70 tempoval éjszaka na ott kezdődik a vezetés számomra!Ott gyere ki a kanyarból.Ne a városi 2X2 sávnál ahol ha el nézed van 2X8 métered korrigálni.Hanem ott vak sötétben ahol jobb esetben 8 métered az út két széle közt.Én itt élem ki magam nem a városban,meg az ország útón.ott lazítok és megyek a dolgomra.
Nagyon kevés lány szereti a nagy sebességet.Én közúton mindig figyelek,és ha a sebességkorlátozást nem is tartom be,de semmi esetre sem száguldozok.110-nél gyorsabban soha nem megyek,de mindig csak lakott területen kívül.A településeken sokszor még lassabban is megyek,mint amennyivel lehetne.Sosem lehet tudni mikor lép ki eléd egy piacos mami,labda után szaladó kisgyerek,részeg biciklis...
Sok faszi azt hiszi,hogy menő a gyorshajtás és egy vagy két sör is belefér.
Ugyan barátnőm nem volt,de egy közeli lány barátomat megpróbáltam rábeszélni,hogy üljön be mellém edzés közben.Jó néhány éve foglalkozom amatőr rallyval,tehát van már némi rutinom.Hiába magyaráztam neki,hogy biztonságban van,még is csak úgy volt hajlandó beülni,ha csak félgázzal vezettem a pályán.Inkább csak sportosan,mint versenyszerűen.A bukócső,versenyülés,négy pontos biztonsági öv és a bukósisak ellenére is nagyon félt.Én ezt tiszteletben tartottam és vigyáztam rá.
Én sem vagyok profi,a legjobb helyezésem is csak a középmezőnybe elég,de az ilyen utcai Fittipaldi imitátorok csúnyán el szoktak vérezni a pályán.Szóval ha azt hiszi magáról valaki,hogy tud vezetni,és szeret gyorsan vezetni akkor takarodjon el egy versenypályára.Nem nagy szám,sok helyre beengednek közúti autóval is és legalább nem veszélyeztetsz senkit!
A másik meg az,hogy könnyű felvágni a 250 lóerővel,ha lepadlózod a gázt,akkor az 50 is meg fog lepni....
Bocsi,nem oltás akart lenni,csak eleve nehezményezem a közúti vagánykodást.
"Szóval ha azt hiszi magáról valaki,hogy tud vezetni,és szeret gyorsan vezetni akkor takarodjon el egy versenypályára"
abszolút egyetértek Veled, erre próbáltam célozni én is azzal, hogy ha valakinek a sebesség a szenvedélye, annak kiélésére megvan a megfelelő hely és idő :)
egyébként érdekes, hogy pont azok nem szoktak a közutakon száguldozni, akik TÉNYLEG tudnak vezetni, pl. versenyzők, hivatásos sofőrök. csak az ilyen műmájer hülyegyerekek.
Talán mert mi tisztában vagyunk a következményekkel.Egy focistát tökön rúgnak,egy versenyző balesetezik.Ez sajnos benne van a pakliban.Én szeren csére még megúsztam a komolyabb dolgokat,de árokba csúszások,cserje ritkítások, és szántóföldön való ugratgatások már voltak...Nem túl kellemes érzés még egy felkészített autóban sem.
Egy komoly balesethez nem kell túl gyorsan menni.60-80km/óra már elég egy ilyen balesethez.Ha nincsenek biztonsági felszerelések,akkor csúnya vége lehet a közúti vagánykodásnak...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!