Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erröl?
Mentem misére, és van egy nagyon jó fiú ismerösöm, aki ott állt az ajtóba az egyik haverjával. Majd mikor megláttak, hogy jövök megálltak, megvártak, illetve elöre engedtek. Majd hallottam, hogy azt kezdi el énekelni az ismerösöm, hogy mindjárt levetköztetem, a másik meg rászolt, hogy hey, nem ez a szövege annak a számnak... AMúgy fehér miniszoknya, fekete magassarkú cipö,fehér blús és fekete blézer volta rajtam.
Majd rá 2 napra az egyik bulin felhozta a srác a témat, hogy attól a fehér szoknyától beindult a fantáziájuk. Ilyen hatással volt rájuk?
A fiuk viselkedéséröl mit gondoltok?
Nem olyan miniszoknya volt, hogy mindenem kinn volt belöle. Söt, még a kritikus öreg nénik is azt mondták rá, hogy milyen elegáns így a fehér a feketével...
Meg akarnak húzni, ennyi.
Am én arra vagyok kíváncsi, ha a templomba miniszoknyába és fekete magassarkúba mész, akkor vajon hogyan öltözöl fel egy bulira?
Templomba legalább térdig élő szoknyát illik felvenni.
Persze ez csak az elvault illem, és én nem bánom ha csinos fiatal lányok miniben mennek :P De tagadhatatlan, h kicsit elvonja a figyelmet Istenről xD
Bár ki tudja? Lehet, hogy Isten szeretetének jeleként fogják fel a szépségedet :)
Mondom nem az a vészes, hogy kinn van mindenem. A combom közepéig ért a szoknya. És nem farmer, hanem szövet szoknya. Pont olyan, mint bármelyik fekete szoknya, csak annyiba más, hogy fehér.
Buliba nem nagyon járok, de ha megyek, akkor valami szexi egyberuhát, és magassarkút veszek fel.
Egyik velem egykorú csaj sem jár térd alatti szoknyába a templomba.
Amúgy nekem ilyen a stílusom; szeretem a szép ruhákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!