Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért undorodom a saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért undorodom a saját nedvemtől?

Figyelt kérdés

Lány vagyok,és maszturbálás után undorodom a saját nedvemtől. Egyszerűen undorítónak találom törölgetni magam az élvezés után.

Miért van ez?

2011. júl. 8. 18:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
na akkor én törölgetem neked, és én csak 18 vagyok :DD
2011. júl. 9. 05:05
 12/19 anonim válasza:
énis bevállalom a törölgetést :) 17 :)
2011. júl. 9. 06:13
 13/19 anonim válasza:
és fiú:D
2011. júl. 9. 06:13
 14/19 A kérdező kommentje:

Mennyi jelentkező... :)

A 17 még meg is felelne. :D

2011. júl. 9. 09:15
 15/19 anonim ***** válasza:

jézusom :D ez nem társkeresés:D pár még amit ti itt műveltek, az annál is szarabb. nem mondod h csaj létedre itt írnak neked ennyi h 'majd én törölgetlek' és már benne vagy a dologba...jézusom, milyen világban élünk?:O a pofám leszakad... nem gondoljátok hogy ez közönséges?

és nem érdekel, h offolok, ti is azt tesziket:D

19L

2011. júl. 9. 11:12
 16/19 A kérdező kommentje:
Miért, szerinted már itt vannak mellettem és törölgetnek, vagy mi? Nem kell mindent komolyan venni... :)
2011. júl. 9. 12:51
 17/19 anonim ***** válasza:

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:12

Pffff belőled meg csak az irigység beszél kisanyám!:)

Te is örülnél ha jelentkezne törölgető aki helyre rakja a puncidat!:D

Kérdező ne foglalkozzál vele csak irigykedik mert ő nem kapott ilyen ajánlatot!Szánalmas

2011. júl. 9. 13:22
 18/19 anonim ***** válasza:

11:12es vagyok.

csak szólok, h van ki "törölgessen" (bár megoldom egyedül is..)ha már ilyen szépen fejezitek ki magatokat, több éve BOLDOG kapcsolatba élünk együtt.:D

csak véleményt írtam, hogy elég szánalmas, hogy felteszel egy ilyen kérdést,és az első ill. második ajánlatra már kapó lennél.

és nem hiszem h most ott van az illető, és 'törölget' mert ha ott is lenne, a te dolgod, csak az hogy annyit tudsz róla, hogy hány éves, és már benne lennél a dologba (persze ha annyi idős egyáltalán)

erre lennék irigy? azt hiszem mindenem megvan, ami az életbe kell/kellett, szóval nem, erre, pont hogy nem vagyok irigy, sőt örülök hogy kispi.csa létembe nem voltam ilyen,közönséges:D

2011. júl. 10. 11:51
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, hogy leírtad a véleményedet, elfogadom. :)

Az pedig valóban az én dolgom, hogy milyen dolgokra lennék "kapható".

2011. júl. 10. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!