Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért undorodom a saját nedvemtől?
Lány vagyok,és maszturbálás után undorodom a saját nedvemtől. Egyszerűen undorítónak találom törölgetni magam az élvezés után.
Miért van ez?
Mennyi jelentkező... :)
A 17 még meg is felelne. :D
jézusom :D ez nem társkeresés:D pár még amit ti itt műveltek, az annál is szarabb. nem mondod h csaj létedre itt írnak neked ennyi h 'majd én törölgetlek' és már benne vagy a dologba...jézusom, milyen világban élünk?:O a pofám leszakad... nem gondoljátok hogy ez közönséges?
és nem érdekel, h offolok, ti is azt tesziket:D
19L
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:12
Pffff belőled meg csak az irigység beszél kisanyám!:)
Te is örülnél ha jelentkezne törölgető aki helyre rakja a puncidat!:D
Kérdező ne foglalkozzál vele csak irigykedik mert ő nem kapott ilyen ajánlatot!Szánalmas
11:12es vagyok.
csak szólok, h van ki "törölgessen" (bár megoldom egyedül is..)ha már ilyen szépen fejezitek ki magatokat, több éve BOLDOG kapcsolatba élünk együtt.:D
csak véleményt írtam, hogy elég szánalmas, hogy felteszel egy ilyen kérdést,és az első ill. második ajánlatra már kapó lennél.
és nem hiszem h most ott van az illető, és 'törölget' mert ha ott is lenne, a te dolgod, csak az hogy annyit tudsz róla, hogy hány éves, és már benne lennél a dologba (persze ha annyi idős egyáltalán)
erre lennék irigy? azt hiszem mindenem megvan, ami az életbe kell/kellett, szóval nem, erre, pont hogy nem vagyok irigy, sőt örülök hogy kispi.csa létembe nem voltam ilyen,közönséges:D
Köszi szépen, hogy leírtad a véleményedet, elfogadom. :)
Az pedig valóban az én dolgom, hogy milyen dolgokra lennék "kapható".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!