Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » (fiúk) Undorítóan széles a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(fiúk) Undorítóan széles a csípőm? Mit csináljak, hogy arányosabb legyen? (lent)

Figyelt kérdés

[link]

Utálom, hogy ilyen széles a csípőm (egyébként sovány vok), és v.hogy arányosabb szeretnék lenni.

Hogy edzek a vállaimra, hogy csak azok legyenek szélesebbek?(nem akarok ilyen body-builder-csaj sem lenni O.o)

2011. júl. 7. 21:12
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

így kéne hozzáállni, csak nehéz :S

hogy vegyek fel kis melltartóval akármilyen egyszerű inget, ha sehogy sem áll (egyébként a kép óta híztam, ez kb. 3 hónapja készült)

de az arányok ugyanilyenek ( csak jó a melltartó már XD).

és azért gondoltam, hogy hátha legalább a csípő-váll arányomon lehetne változtatni v.mi tornával, ha a mellemen már nem. :)

2011. júl. 7. 21:45
 22/38 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem undorítóan széles a csípőd, sőt, ha tanultad ánnó biológia órán, a lányoknak a kamaszkor elkezdtével kiszélesedik a csípőjük. Sőt, szerintem kifejezetten keskeny a csípőd.
2011. júl. 7. 21:50
 23/38 RaksashaGirl ***** válasza:

Bocsánat hogy lányként idetolakodok, de nagyon is arányos tested van.. A műtétet meg most azonnal verd is ki a fejedből, mert kezded egy műtéttel, aztán ez se jó, meg az se jó, aztán a végén úgy nézel ki mint VV Szandika.. -.-"

Nagyon is jó alakod van, bár az is igaz amit előttem írtak, hogy nem kell ez a pics@beállás.. Meg az is hogy a melltartód picit nagyobb, és az is hülyén néz ki cseppet.. Nem kell szégyellned a melled sem.. Mi a baj vele? :) Barátnőm pl. 15 éves, kicsit duci, pici mellekkel, de felvállalja, mert ő így elégedett magával! Én is duci vagyok, de szívesen hordok bikinit is, nem érdekel mások véleménye.. A barátomnak így tetszek ahogy vagyok.. Ne akarj mások kedvéért megváltozni! Mégegyszer mondom: NAGYON JÓ AZ ALAKOD, A MŰTÉTET MEG VERD KI A FEJEDBŐL!

(Ui.: Bocs a helyesírási hibákért, fél éve nem volt műkörmöm, ma csinálták meg, és nagyon el vagyok szokva tőle.. Bocsika.. ^^ xD)

2011. júl. 7. 21:50
 24/38 anonim ***** válasza:

Egyébként minden férfi más (bármi meglepő)

Én például nem vagyok "mell centrikus", előbb nézem meg egy lány lábát, fenekét, de még a vállát is. (természetesen az arca, és a szeme után)

A mellnél inkább a formája, mint a mérete a lényeges.

Természetesen mindennek koronája a személyiség.

Nagyon elszomorít, hogy a nők egy része csak akkor érezné jól, ha örökké egy életen át "foltozgatnák", tuningolnák, festegetnék, mint egy autót.

Pedig ez sokszor megesik, míg végül le is cserélik egy újabbra.

Olyan TÁRSAT találj, aki nem úgy kezel mint a kocsiját, és akkor nem érzed szükségét az állandó "foltozgatásnak".

Amúgy esetleg ússzál, vagy fitness, aerobic, tenisz, stb (a természetes testmozgás nagyon jó alakot hoz, és egészséges is)

2011. júl. 7. 21:53
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
jajj ugyan már, nem azért tetted fel a képet, és a kérdést, mert rondának tartod. még oda is írtad, hogy FIÚK! csak a fiúk tudnának segíteni ha valamit tenni akarnál? szánalmas vagy :D de most elmondták hogy milyen szexike vagy, örülhetsz.. :D
2011. júl. 7. 22:06
 26/38 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon bejössz.

Hány éves vagy?

2011. júl. 7. 22:11
 27/38 A kérdező kommentje:
leírom privibe.
2011. júl. 7. 22:14
 28/38 anonim ***** válasza:
Gyönyörű a tested, felejtsd el a műtét gondolatát...
2011. júl. 7. 22:15
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
nem azt mondtam hogy kicsi a melled, hanem, hogy túl nagy a melltartó.. egy normális méretűben biztos jó lenne.
2011. júl. 7. 22:40
 30/38 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom miről beszélsz.Ez nem széles csípő. Látnád az enyémet...egyébként meg a széles csípő a nőiesség jelképe és minden normális testfelépítésű nőnek szélesebb a csípője,mint a válla (másodlagos nemi jelleg) a férfiakra jellemző,h széles váll,keskeny csípő. Úgyhogy felejtsd el ezt a széles csípő agyrémet,inkább hordj méretednek megfelelő melltartót!
2011. júl. 7. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!