Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mit válaszolnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit válaszolnátok, ha egy pasi vita közben ribancnak nevezne Titeket?

Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 15:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
97%

"Szoval ribanc mi? Akkor fizess!" A viccet felreteve, elvonulnek onnan, abbahagynam a vitatkozast, es nem is szolnek hozza egy darabig. Azon is elgondolkodnek, hogy mennyire szeret engem ez a pasi, mert aki le tud ribancozni, az nem hiszem, hogy odaig van ertem.

( voltak vitaim korabban is,de azt se kaptam meg, hogy hulye, nemhogy ribanc)

2011. szept. 9. 18:03
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
'köszönöm, hogy őszinte vagy hozzám'
2011. szept. 9. 18:10
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
én tuti meglepetést színlelnék és színpadiasan felkiáltanék: hát tudod??!!
2011. szept. 9. 18:12
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

ha a pasim ribanxoz le (aki tegyük fel szerelmes belém)

visszakérdeznék h ribanc? és kisétálnék az ajtón.. ;)

2011. szept. 9. 18:30
 15/23 anonim ***** válasza:
65%

nagyon fa szák vagytok:D:D

és mivan ha egy fiura mondanak ilyet...(nem azt h ribanc)fejberugjuk csajt..mint ahogy irták páran h tökön rugják...tudod az nem játék érted?

Rugdosanak téged seggbe...ne te a férfit tökön...

az 1 dolog...h a férfi ne éljen vissza az érejével..de a nősem azzal h 1 férfi nem üt meg nőt!

2011. szept. 9. 18:31
 16/23 anonim ***** válasza:
35%
ja és..szerintem..én akárhányszor szidok vkit...mondom neki h qrva @nyád...ezt én nem az anyjára mondom..hanem a gyereket szidom..:D
2011. szept. 9. 18:33
 17/23 anonim ***** válasza:
80%
Mi kemények vagytok:D De utolsó jól írja! Ha ti megbántanátok hasonló dologgal a fiút, akkor felennétek háborodva, ha "Pinánrúgna titeket, könyékkel hátbabaszna és összeesnétek". Szóval most mondom, hogy jegyezzétek meg: Az hogy a férfiak "nem üthetnek meg nőt", az nem azt jelenti, hogy Ti keménykedhettek:) Bár megnézném, hogy ha a pasid egy 2 méteres kopasz rommágyúrt állat lenne, akkor mit tennétek:) Na pusz, terminátorok.
2011. szept. 9. 18:40
 18/23 anonim ***** válasza:
Meséld el részletesebben a szituációt kérlek!
2011. szept. 9. 19:13
 19/23 anonim ***** válasza:
23%

Megsérteni nem lehet, csak megsértődni.

Úgy látszik, hogy a gyakorikérdések felhasználói nagyon gyenge emberek, hisz aki annyira magára vesz egy szót, hogy erőszakkal válaszolna rá, az nem nevezhető embernek. Állatnak legfeljebb, de még annak se. Sok lelki beteg... :(

2011. szept. 9. 19:32
 20/23 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen szövegkörnyezetben hangzott el,mert így nem lehet megítélni.Ha előtte te azt mondtad,hogy....akármi,és erre ő ezt mondta.
2011. szept. 9. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!