Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit válaszolnátok, ha egy pasi vita közben ribancnak nevezne Titeket?
"Szoval ribanc mi? Akkor fizess!" A viccet felreteve, elvonulnek onnan, abbahagynam a vitatkozast, es nem is szolnek hozza egy darabig. Azon is elgondolkodnek, hogy mennyire szeret engem ez a pasi, mert aki le tud ribancozni, az nem hiszem, hogy odaig van ertem.
( voltak vitaim korabban is,de azt se kaptam meg, hogy hulye, nemhogy ribanc)
ha a pasim ribanxoz le (aki tegyük fel szerelmes belém)
visszakérdeznék h ribanc? és kisétálnék az ajtón.. ;)
nagyon fa szák vagytok:D:D
és mivan ha egy fiura mondanak ilyet...(nem azt h ribanc)fejberugjuk csajt..mint ahogy irták páran h tökön rugják...tudod az nem játék érted?
Rugdosanak téged seggbe...ne te a férfit tökön...
az 1 dolog...h a férfi ne éljen vissza az érejével..de a nősem azzal h 1 férfi nem üt meg nőt!
Megsérteni nem lehet, csak megsértődni.
Úgy látszik, hogy a gyakorikérdések felhasználói nagyon gyenge emberek, hisz aki annyira magára vesz egy szót, hogy erőszakkal válaszolna rá, az nem nevezhető embernek. Állatnak legfeljebb, de még annak se. Sok lelki beteg... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!