Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? (bővebben lent)
Szoval van egy nőm minden korrekt vele nem hülye , külsöre perfekt és odavan értem. 2honapja vagyunk 1ütt csak hogy pár hete elköltöztek. tölem ugy kb 200km re. dobni nem akarom mert nem ezt érdemelné és összetörne de azagond h ez a távkapcs dolog necces. pláne hogy nyár van és naponta probálkozik vmi új nő + a volt nöim is ujra rámhajtottak emiatt. + van egy szeretőm is akit amiota megvan ez a kapcsolat eldobtam. szerelmes nem vagyok de nagyon birom a bnöm. sztetek mit kéne tenni?
17/F
Szia!
Ha tényleg bírod, akkor tiszteld meg annyival, hogy őszinte leszel hozzá. Továbbra is tartsd vele a kapcsolatot, beszélgessetek, csak mondd meg neki, hogy neked nem megy ez a távkapcsolat neked. Lehet ő is így érez, csak ő sem mer lépni.
"Necces" gondolom az utazás is problémás akkor.
Szerintem légy hozzá őszinte, ha télleg szeret, akkor többre fogja értékelni az őszinteséged.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!