Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 eveses ferfiak! Hulyitenetek egy 18 eves csajt csak azert, mert viccesnek talaljatok azt, hogyha magatokba bolonditotok egy ilyen fiatal csajt, majd jot tudtok rajta nevetni, hogy naiv kis liba, mindent elhisz?
Nézd meg az Egy lányról c. filmet
abban ott a válasz
igaz történetet dolgoz fel
Az a baj hogy én két szék között az asztal alatt vagyok. A 18-23 évesek túlnyomó részt hétvégi bulizós életet élnek és nem is igazán egy világban élünk. 24-40-ig meg rengeteg az elvált gyerekes anyuka. Namármost más gyereke nálam kizáró ok a párkeresésben, a dohányzással együtt.
Ezek után el lehet képzelni mekkora esélyem van találni valakit.
34 ffi
Azok alapján, amit írsz magadról, kérdező, te szerintem pl. pont ideális tizenévesnek számítasz a harmincasok számára.
F36
Ha diszkóban keresel párt magadnak, akkor meg is érdemled...
Az ideálist általában pozitív értelemben használják.
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:30
Olvasd már el, légyszives mit írtam! Nem nagyon járok discoba, csak születésnapra, mert oda azért illik elmenni, ha már személyesen meghívnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!