Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasikra mi jellmező párválas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasikra mi jellmező párválasztásnál?

Figyelt kérdés
Szóval pl : van egy csávó akinek most jelenleg van egy vékony barátnője,akkor ez azt jelenti hogy a csávónak csak vékony barátnői lesznek mindig ? A kerekebb lányok nem is érdeklik ? :)
2011. júl. 6. 14:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én a kifejezetten kövér lányokat szeretem. Nem volt még, hogy vékony nővel megcsaltam volna a kedvesemet, nála húsosabbal viszont egyszer igen :)
2011. júl. 6. 16:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem a férfiaknak tetszenek a vékony lányok, hanem a lányok hiszik ezt. Ezért próbálnak minél vékonyabbak lenni. Ez engem baromira idegesít, mert így már kb ott tartunk hogy manapság azok a csajok akik nőiesnek mondhatóak frusztráltnak érzik magukat, és az idióta fogyókúrákon jár az eszük. Nem az tetszik a fiúknak ha vékony a csaj, hanem ha formás. Egy teltebb lány is lehet formás, és egy vékonyabb is, csak látszódjon hogy törődik magával, ettől lesz nő..
2011. júl. 6. 16:30
 13/15 anonim ***** válasza:

Nagy mellem van, normális, nőies testalkattal, tehát nem duci, de van mellem, fenekem.

Egy srác, -aki elég szépen és kitartóan ostromolt egy bulin végig-, na neki egy elég vékonyka barátnője van.

Én totál más, a nőiesebb kategória.

20L

2011. júl. 7. 02:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Lányok! Nem azért jövünk össze mindenféle testalkatú lánnyal, mert annyira nem válogatunk, hanem mert közülünk van olyan is, aki BELSŐ alapján válogat. Tudom, h ez számotokra érthetetlen, de így van.
2011. júl. 7. 07:54
 15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ! :)
2011. júl. 7. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!