Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mit akar tőlem?
Van egy srác, akit nemrég ismertem meg egyik ismerősömön keresztül. Jól elszórakoztunk, élveztük egymás társaságát. Egy hete rámírt, hogy mióta látott csak rám tud gondolni, és hogy szeretné, ha a barátnője lennék. Én ebbe így nem mentem bele, mondtam neki, hogy egyenlőre ismerjük meg egymást jobban, mert szinte semmit sem tudunk a másikról. Beleegyezett. Az első pár napban még írt, hogy így szeretlek úgy szeretlek kicsim, aztán eltűnt. Írtam neki üzit, hogy hol van. Az volt erre a válasza, hogy holnap egész nap ráér és majd tudunk beszélni. Így is lett, írta, hogy szia egyetlenem, nagyon hiányzol...aztán köszönés nélkül eltűnt. Írtam neki SMS-t, de nem válaszolt rá. Tegnap is feljött kb. fél órára,de még csak rám se írt. Most akkor csak szórakozik velem, vagy mit akar? Én rákérdeztem, a válasza annyi volt, hogy ilyet nem tenne velem. Én viszont úgy érzem, hogy csak "egy vonal lennék a fűzetében" a többi lány mellett. Szerintetek hogyan tovább?
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!