Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mire voltatok képesek azért, hogy lezárjatok egy kapcsolatot?
Vannak olyan önző, szívtelen, mértéktelenül egoista lányok, hogy elvárnák, hogy (ők szakítottak) a másik még csak a szeme elé sem kerüljön a másiknak, és komoly hisztériába kezd, ha (nem azzal a céllal, hogy a lánnyal beszéljen, vagy bosszantsa) valahol meglátja az exet. És emiatt hívja a rendőröket, vagy a haverjait odaküldi, hogy kergesse el. Miért? Hogy le tudja magában zárni a dolgot, és úgy, hogy a másikat kitiltatná bizonyos helyekről.
Én nem tudom, de nem beteges ez az önzőség? Mintha valami királynő lenne, és az lenne a legnagyobb tragédiája, hogy az ex még él, és lélegzik, és erről tud...
Az hasonlóan marha, mint a fent említett példámban a lány. :) És persze gyáva is...
Én ilyet abszolút nem tettem. Persze, ha megláttam, akkor nehéz volt megállni, hogy ne-ne pillantsak oda, mit csinál, de ha elment a környékről, hát megrándítottam a vállam.
Az tetszett a legjobban, mikor a parkban sétáltam, meglátott és elfutott sírva. Akkor volt az, hogy nem tudtam, sírjak, vagy nevessek?
sírva nevess. akkor az más tészta, ott vszeg tényleg a nő a hisztis... bár nehéz megítélni, mert engem is kineveztek hisztis p*csának mikor közöltem, hogy ha még egy éjszakát a ház előtt szobrozik kocsiban az illető, előfrodulhat hogy felhívom néhány jóbarátom hogy tolják odébb:D
de ha semmi iylen... akkor vagy még mindig szeret és fáj látnia téged, vagy szimplán elmebajos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!