Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mire voltatok képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mire voltatok képesek azért, hogy lezárjatok egy kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Vannak olyan önző, szívtelen, mértéktelenül egoista lányok, hogy elvárnák, hogy (ők szakítottak) a másik még csak a szeme elé sem kerüljön a másiknak, és komoly hisztériába kezd, ha (nem azzal a céllal, hogy a lánnyal beszéljen, vagy bosszantsa) valahol meglátja az exet. És emiatt hívja a rendőröket, vagy a haverjait odaküldi, hogy kergesse el. Miért? Hogy le tudja magában zárni a dolgot, és úgy, hogy a másikat kitiltatná bizonyos helyekről.

Én nem tudom, de nem beteges ez az önzőség? Mintha valami királynő lenne, és az lenne a legnagyobb tragédiája, hogy az ex még él, és lélegzik, és erről tud...

2011. júl. 6. 08:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez inkább utálat.Illetve lehet a csaj agyilag beteg.Vanank ilyen beteg emberek,de a hétköznapi emberek nem ilyenek.
2011. júl. 6. 08:55
 2/7 Smartguy86 ***** válasza:
Ilyet érett nő nem csinálna. Vagy súlyos lelkibeteg a csaj, vagy 14 éves...
2011. júl. 6. 08:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor én vonzanám az ilyen agyroncsokat? Még évekkel ezelőtt azért akartak megveretni, mert (dobpergés!!!) képes voltam városnapra kimenni, és megzavartam a lánynak az idilli hangulatát. A poén az egészben, én nem is láttam...
2011. júl. 6. 08:58
 4/7 szamóca.. ***** válasza:
természetesen nem normális, de azért konkrét szitut megnézném. ugyanis vannak olyan szintén nagyon önző és buta férfiak is, akik csak azért, mert ők még akarnak valamit, vagy tán nem is akarnak, csak éppen annyira kattant az elméjük hogy belső kényszerből tesznek így, de sokszor követik a lányt, akár bulikba, ám előfordul hogy a ház előtt ülnek a kocsiban órákon át. De ha meglátja őket a nő gyakorta flegma hangnemmel arrébb állnak, és közlik hogy ne gondolja már hogy miatta, pedig elég nyilvánvaló. Na és ezek után ha a nő ráküldi a haverjait hogy zavarják el onnan, akkor vajon a nő hisztis vagy a férfi?
2011. júl. 6. 09:01
 5/7 A kérdező kommentje:

Az hasonlóan marha, mint a fent említett példámban a lány. :) És persze gyáva is...

Én ilyet abszolút nem tettem. Persze, ha megláttam, akkor nehéz volt megállni, hogy ne-ne pillantsak oda, mit csinál, de ha elment a környékről, hát megrándítottam a vállam.

Az tetszett a legjobban, mikor a parkban sétáltam, meglátott és elfutott sírva. Akkor volt az, hogy nem tudtam, sírjak, vagy nevessek?

2011. júl. 6. 09:03
 6/7 szamóca.. ***** válasza:

sírva nevess. akkor az más tészta, ott vszeg tényleg a nő a hisztis... bár nehéz megítélni, mert engem is kineveztek hisztis p*csának mikor közöltem, hogy ha még egy éjszakát a ház előtt szobrozik kocsiban az illető, előfrodulhat hogy felhívom néhány jóbarátom hogy tolják odébb:D

de ha semmi iylen... akkor vagy még mindig szeret és fáj látnia téged, vagy szimplán elmebajos.

2011. júl. 6. 09:07
 7/7 Smartguy86 ***** válasza:
reinkarnaci: sajnállak :) Óvakodj a lelkibeteg csajoktól, még akkor is, ha elsőre jónak tűnnek. Borzasztóan ki tudnak akasztani. Először azt hiszed, megjavíthatod őket, aztán kiderül, hogy nem! Nagyon nem! Mert a gond nem veled van, hanem velük! Tehetsz akármit, ha magában nem tud bízni, te körbenyalhatod érte a Naprendszert is, akkor se fog változni semmi... Max azt éred el, hogy kapcsolatfüggő lesz a szentem, és terrorizálni fog egészen addig, amíg azt nem mondod, hogy elég, és szakítasz vele. Aztán meg jönnek majd az ilyen esetek... rossz esetben. Jó esetben csak elfelejt.
2011. júl. 6. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!