Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti buktok arra ha valaki játszik valamilyen hangszeren? :D
21:17 vagyok.
Tudom, de azért írtam hogy unalmas, mert egy csomó pasi nem azért gitározik mert szereti a zenét, hanem hogy csajozzon, arról nem is beszélve hogy már a fél világ gitározik...Ráadásul a gitár nem is egy bonyolult hangszer. Persze elszórakozni el lehet vele, de ha már hangszer, akkor az legyen dob, zongora, vagy valami fúvós hangszer. Egyszóval jobban szeretem ha valaki komolyan foglalkozik zenével, mintsen egy hónapban egyszer elővezsi a gitárját, mert a letöbb gitáros ismerősöm ezt csinálja..
A LEGegyszerűbb a furuja, és a LEGösszetettebb az orgona... :)
Ne érts féle én nem cikizni akartam a gitárosokat, csak egyszerűen tömeghangszerré vált..azokat akik napi 4 órát gyakorolnak rajta tisztelem, de akik előveszik egy hónapba egyszer...hát az nem komolyság (ja és értek a hangszerekhez, én is járok zeneiskolába..)
attól, hogy gitározol még nem leszel egy főnyeremény, ha erre akarsz kilyukadni. értjük mi, hogy komolyan veszed, de attól még ugyanaz az ember leszel és a lányok nem elsősorban a gitártudományodba lesznek szerelmesek, hanem beléd (már, ha nem felszínes az illető). szóval lehet, hogy valakinek amellett, hogy milyen vagy, ez is tetszeni fog és dob egy kicsit rajtad a szemében, de ennyi. ne várd, hogy emiatt olvadjanak el tőled.
egyébként a másik hozzászólónak igaza van abban, hogy a gitár tömeghangszer lett és már kezd unalmas lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!