Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? (túlzott nedvesedés)
Elég sok váladékom van napközben, erre tisztasági betétet használok, de ha véletlenül nem rakok be a bugyimba, akkor rendesen átáztatom az alsóneműmet. És önkielégítés közben is szabályosan tocsog a bugyim, pedig csak simogatom magam.
Mit tehetnék ellene? Sokszor már zavar.
18:49-nek lehet, hogy igaza van.
Ha nagyon zavar menj nőgyógyászhoz, ő tud segíteni. Nekem is ez volt a panaszom.
Két hétig kellett szednem egy gyógyszer és egy hónapig nem feküdhettem le senkivel...
Most már csak menstruáció előtt van fehérfolyásom.
"ilyen ugyanis nincs"
De van. Egyeni, hogy kinek mennyi az intim valadeka. Nekem is eleg sok van, és pont akkor ha fertozesem van, akkor szunik meg, nalam az a biztos jele a fertozesnek. Ezt mindenkinek maganak kell kitapasztalni, hoyg mi az egezseg es betegseg jele. Azon csodalkozom, hoyg kerdesiraskor nem jott ki a lista, napjaban annyi iylen temat irnak ki ide a lanyok, ahanyszor a fiuk a normal peniszmeretrol erdeklodnek. Én naponta legalabb 3 topicba irok ide a sok huvelyvaladekkal kapcsolatban, orankent kb 3 ilyet inditanak.:)
Mindben elmondjak, hogy ez normalis, és kamaszkorban fokozottabb, amikor amirigyek mukodesnek indulnak, kozvetlenul a menstruacio elindulasa elott, és erre talaltak ki a tisztasagi betetet. Ha nem volna normalis, mi celbol gyartananak tisztasagi betetet?
(35L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!