Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? (túlzott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? (túlzott nedvesedés)

Figyelt kérdés

Elég sok váladékom van napközben, erre tisztasági betétet használok, de ha véletlenül nem rakok be a bugyimba, akkor rendesen átáztatom az alsóneműmet. És önkielégítés közben is szabályosan tocsog a bugyim, pedig csak simogatom magam.

Mit tehetnék ellene? Sokszor már zavar.

2011. júl. 5. 18:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát márpedig én nem pasi vagyok és teljesen komolyan tettem fel a kérdést. És komoly válaszokra is számítottam.
2011. júl. 5. 19:31
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

18:49-nek lehet, hogy igaza van.

Ha nagyon zavar menj nőgyógyászhoz, ő tud segíteni. Nekem is ez volt a panaszom.

Két hétig kellett szednem egy gyógyszer és egy hónapig nem feküdhettem le senkivel...

Most már csak menstruáció előtt van fehérfolyásom.

2011. júl. 5. 19:46
 13/15 anonim ***** válasza:
A fehérfolyás nem egyenlő a túlzott nedvesedéssel
2011. júl. 6. 06:06
 14/15 anonim ***** válasza:

"ilyen ugyanis nincs"

De van. Egyeni, hogy kinek mennyi az intim valadeka. Nekem is eleg sok van, és pont akkor ha fertozesem van, akkor szunik meg, nalam az a biztos jele a fertozesnek. Ezt mindenkinek maganak kell kitapasztalni, hoyg mi az egezseg es betegseg jele. Azon csodalkozom, hoyg kerdesiraskor nem jott ki a lista, napjaban annyi iylen temat irnak ki ide a lanyok, ahanyszor a fiuk a normal peniszmeretrol erdeklodnek. Én naponta legalabb 3 topicba irok ide a sok huvelyvaladekkal kapcsolatban, orankent kb 3 ilyet inditanak.:)

Mindben elmondjak, hogy ez normalis, és kamaszkorban fokozottabb, amikor amirigyek mukodesnek indulnak, kozvetlenul a menstruacio elindulasa elott, és erre talaltak ki a tisztasagi betetet. Ha nem volna normalis, mi celbol gyartananak tisztasagi betetet?

(35L)

2011. júl. 6. 21:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Igen. Emberfüggő. Pont ezért mondtam h "ilyen nincs" mert ha vki alapból nagyon nedvesedik mindig attól még nem lesz beteg, neki ez lesz a normális, én is ilyen vagyok. Ha vkinek már tisztasági betét kell akkor az inkább fehérfolyás sztem.
2011. júl. 7. 03:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!