Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelenthet? Folyton a homlokomat puszilgatja.
Figyelt kérdés
11 hónapja vagyunk együtt a barátommal.Az utóbbi talán 1 hónapban elkezdte ezt a homlokpuszilgatást.Szex közben is néha.Biztos van valami oka/jelentése,mert az elején sosem adott oda.
Talán átalakult a viszonyulása felém?
Köszönöm a NORMÁLIS válaszokat!
2011. júl. 5. 17:22
13/16 anonim válasza:
Ne haragudj meg az őszinteségemért, de én úgy gondolom (és ettől ez még egyáltalán nem biztos, hogy úgy is van, ezt neked kell érezned,) hogy nem szeret már teljes szívből és lelkiismeret furdalásból csinálja, főleg sex közben. Hányszor találkoztok egy héten? Tudod, hogy mit csinál, amikor nem vagy vele?
14/16 anonim válasza:
Az előző voltam, vagy a másik,hogy nagyon-nagyon szeret,de ezt neked érezned kellene. Ha ezt éreznéd, akkor valószínű nem írtál volna ide :(
15/16 anonim válasza:
"ma 17:27",ehhez csak annyit fűznék hozzá,hogy mindenki magából indul ki! ;)
Azonkívül, hogy ez nem igaz, ezzel mit akartál? Azt hitted, ha ezt mondod azzal majd kevésbé teszed igazzá amit írtam? Mondasz amit akarsz, de ez a lehetőség akkor is fennáll.
Lehet rossz fog, szájpenész, torokfertőzés oka a kellemetlen szájszagnak, és ezeket a fogmosás/rágó sem tünteti el.
16/16 anonim válasza:
ma 18:55 ne haragudj azok oltári baromságok!!! Ne hogy már aggódni kell, mert homlokodat puszilgatja. Én imádom puszilgatni*-* Ennyi jelentése van nálam. Tiszta hülyeség aki ezt furcsának tartja:S Csak nyakat lehet csókolgatni a száj és pinán kívül? Most mi a baj, ha ott szereti? Én ott is szeretem, meg még a kezét:) Tényleg mi van, ha a kezét puszilom?O.o Tisztelet?XD jól van, értelmesXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!