Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Heterók, válaszolnátok pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heterók, válaszolnátok pár kérdésre?

Figyelt kérdés

1, Hány queerről tudsz a környezetedben, van-e egyáltalán ilyen (csak számot)

2, Beszélőviszonyban vagy ezzel az emberrel/ezekkel az emberekkel? (Igen/Nem)

3,Mi a véleményed a queerről? (Kérlek fejtsd ki pár mondatban)

4, Ezt mennyiben befolyásolja az általad ismert queer emberek személyisége? (Kérlek fejtsd ki pár mondatban)

(Segédlet: queer = gyűjtő fogalom a melegekre, leszbikusokra, biszexuálisokra, panszexuálisokra, aszexuálisokra, transzneműekre, kétneműekre, nemtelenekre.... )

2011. júl. 5. 00:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

1, egyről

2, igen

3, Semmi, nem érdekel.

4, Semennyire. Engem csak a személyiség érdekel, nem a szexuális beállítottság. (Más kérdés hogy aberrált-e)Persze párnak csak hetero kéne, mivel én is az vagyok.

2011. júl. 11. 14:03
 12/13 anonim ***** válasza:

1 - Nem ismerek melegeket

2 -

3 - Nem vagyok senki ellen, de a szexualitás nem való senkire csak az emberre és a párjára. És az már kifejezetten irritáló, ha b*zin viselkedve felvonulásokon büszkék arra, hogy nem heterok.

4 -

2012. febr. 20. 06:57
 13/13 anonim válasza:

1, kb 6, ebből egy a lányom

2, szerintem leszűrhető az első válaszból

3 Ugyan olyan emberek, mint mi, ennél többet nem nagyon tudok hozzáfűzni

4, Van egy meleg pár akit ismerek, az egyik félről meg nem mondtam volna soha hogy meleg. Tehát úgygondolom semennyire.

2022. jan. 13. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!