Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzességem? Veszítsem el akárkivel? Nagyon vágyom rá
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, szűz. Még soha nemvolt barátom, de nem azért, mert nem kellettem vna senkinek.
Nagyon vágyom már a szexre, gyakran álmomba is előjönnek, vágyom rá. Arra gondoltam, h belevetem magam a vad pasizásba. Lefekszem akivel kedvem van s nem gondolok arra, h vajon megérdemel e vagy ki mit gondol rólam.
Szerintetek?
2011. júl. 4. 18:20
11/15 anonim válasza:
Ha úgy gondolod hogy neked nem számít annyit a szüzességed akkor nyugodtan. Van akinek nagyon sokat ér és nem mindegy hogy kivel veszíti el és van akit ez nem is érdekel. Ha kicsit és számít neked akkor ne tedd mert később amikor szerelmes leszel valakibe nagyon meg fogod bánni hogy nem vártál és nem vele veszítetted el.
12/15 anonim válasza:
...Hey baby megböklek,az ágyban jól meglöklek!...:D:D:D
14/15 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan megteheted, én sem bántam meg, hogy nem olyannal veszítettem meg akibe szerelmes vagyok. Mondjuk nekem nem is jelentett sokat.
De nézd, nem tőlünk kéne ezt megkérdezned. Ha ehhez van kedved, tedd ezt. Itt ugyanis mindenki azt tolja, hogy várd meg az igazit, mittomén...
A te életed, azt csinálsz amit akarsz, ne tőlünk kérj engedélyt arra, hogy 19 évesen nemi életet élhess...
15/15 anonim válasza:
most leszek nemsoká 18, évfolyamtársaim keféltek már sokszor, szívás hogy nekem még kapcsolatom se volt, már annyit szimuláltam a dugást, elképzelem minden nap, rejszolok akár 5x is naponta :D Be vagyok zsongva de most mindent megteszek, hogy sikerüljön csináltam új külsőt, nagyon állat lett a hajam is!! De egy szex is elég lenne, önbizalmamat feltolná az tuti, már a lányoktól se félek mint régen legalább :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!