Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ezt miért csináljátok?
Azért, mert egy nő szereti ha mindenki őt akarja, egyszerűen jót tesz az egójának, jó érzéssel telíti el, ami nem is volna baj, ha nem volna annyira elszállva magától, de hát valljuk be lehet hogy néha van is mire...
16F
2011. júl. 4. 16:21
manapság iszonyat gáz,ha kilátszik a tanga
2011. júl. 4. 16:23
az a nő aki így öltözködik,az a célje hogy ne sokat hagyjon a fantáziának,szerintem olcsónak,és ribancosnak hat az ilyen öltözet,és az h huzgálják a felsőjüket meg már eleve felkelti a figyelmet hogy mér huzgálja,ja hát igen a tanga..
2011. júl. 4. 16:26
ha annyira mutogatnánk meg azt gondolnátok hogy biztos könnyen megkapható kis ribanc. egyébként engem eléggé zavar ha érzem hogy kilóg, sose volt ilyen szándékom hogy direkt mutogassam.de hát kinek hogy... :) 17/L
2011. júl. 4. 16:27
A nök marhára kiöltöznek, hogy a világ legjobb pasijának a figyelmét magukra vonják. Ezen pasikból igen kevés szaladgál az utcán.
Amit az utcán talalnak az az öltözködési reflexet beinditja de azonnal
Nyomik, meg 30 évvel idösebbekböl van elég akik viszont nem tudják levenni a szemüket a fiatal nöröl aki szinte mindenét kipakolja. A nö ezt észreveszi és igen kellemetlenül érinti mindez. Meg van sértve, hogy a klitoriszig érö dekoltázsába mindenki belenéz. Rángatja magán a ruhát, hogy legalább a bimbókat eltakarja ha már a nagyajkak közül nem tudja kihalászni a szük streatch farmert.
2011. júl. 4. 16:37
6/11 A kérdező kommentje:
én nem gondolom, hogy feltűnést akarnának kelteni a nők azzal hogy huzigálják a pólót, én azt szeretném ha nem huzigálnátok
7/11 A kérdező kommentje:
Ennek igazán egyszerű oka van.A mai divat a csípőgatya és sajnos olyan hogy ha leülsz lehet megesik h kivillan és az engem pl zavar de ha felállsz akkor meg felcsúszik és annak nem szabad mert úgy hülyén áll ez nem ribancos semmi köze nincs hozzá és azért zavarja ha nézed mert szégyenlős!De ez nem csak tangával fordul elő mert én nem hordok olyat nekem a sima bugyi szokott kilenni néha ezért szeretek hosszabb felsőt felvenni és pont a balesetek villantások miatt húzgálják le a felsőt is.Baz.meg azért mert a férfiak többsége kanos gyökér nem fogunk csadorba járni és ha ez ribancos akkor mi nem az baz.meg?
2011. júl. 4. 16:42
ja lehet félreértettem a kérdésed én csak csípőgatyáig jutottam.Nos hát ez azért van mert ilyen idétlen gatyákat hordanak és nem direkt van ki a tanga csak nem figyel v nem tudja bírom az ilyen gyökereket akik mindig a lányban látják a csábító démont.
2011. júl. 4. 16:46
a másik meg nem tudom h ehhez miért rövid felsőt húznak fel mert én hosszút feszek pont ezért.
2011. júl. 4. 16:49
Kapcsolódó kérdések: