Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan csókoljam meg úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csókoljam meg úgy, hogy az igazán hatásos legyen?

Figyelt kérdés

Holnap találkozok ez exbarátommal. Tudom, hogy érez irántam valamit, csak annak idején a távolság miatt mentünk szét, és most ez az akadály lassan megszűnik. Ő nagyon félénk, tudom, hogy nem lépne, azzal viszont, hogy én "lekapom", talán felébresztem benne a régi vágyat. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan csókoljam meg? Beszélgetés közben hirtelen, vagy nézzek mélyen a szemébe, és egyre közelebb üljek hozzá, vagy amikor találkozunk egyszerre? Esetleg búcsúzáskor? És még annyit, hogy közben a kezeimmel mit csináljak? A haját túrjam, vagy esetleg a derekát fogjam, a nyakát? (Nem nagy gyakorlatom van csókolózás terén. Ő volt az első barátom is egyben, és nem sokáig voltunk együtt, így enm derült ki, hogy Ő mit szeret.) Szerintetek hogyan lenne a leghatásosabb, hogy tényleg valamit elindítsak benne?

Előre is köszönöm a válaszokat!

U.i.: Nem az a kérdés, hogy megtegyem-e (mert megteszem, akármit is mondtok), hanem, hogy hogyan tegyem meg.

2009. márc. 28. 16:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Én szerintem nem kéne egyből letámadni mert megijedne és az meg nem lenne jó.Szerintem ha beszélgettek akkor nézz mélyen a szemébe és egyre közelebb hajolsz és egy gyengéd csókot adj neki.Ha pedig már az elköszönésnél tartotok akkor szerintem ha meg csókolod akkor a nyakát "fogd" meg és utána túrj a hajába és ha a srác is benne van és tetszik neki akkor onnantól lehet lejjebb is menni:D
2009. márc. 28. 18:49
 2/3 anonim ***** válasza:
ja és sok sikert:)
2009. márc. 28. 18:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Azt hiszem tényleg ez lesz a legcélravezetőbb. Elijeszteni nem akarom, egyszer már sikerült elcsesznem rámenőséggel.
2009. márc. 28. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!