Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randikon mi volt életed legkiábrándítóbb élménye, és miért? Kort és nemet is légyszi.
amikor 5 perc alatt került ellentmondásba saját magával:) még a kaját se rendeltük meg, így felálltam megköszöntem és elsétáltam.
25/f
Hmmm, sok volt.
Pl amikor a randira egy csapzott/zsíros hajú ápolatlan csaj jött el. Oké, nem mondta, h bombanő, de könyörgöm, annyira igénytelen volt!
Amikor el se jött a helyszínre (vagyis ha el is jött, magát nem vállalta fel), pusztán valahonnan "kifigyelt" és sms-ben elküldte, h nem jövök be neki. :(
Amikor öt perccel ezelőtt még tengernyi ideje volt, majd hirtelen mégis faképnél hagyott, mert sietnie kell. (Pedig nem csináltam semmi rosszat...eskü)
Amikor egy kellemes randi végén bejelentette, h neki a munkája miatt nem férne bele egy kapcsolat. (Könyörgöm, ezt a randi előtt is tudta, akkor f.szé kell húzni a másikat?!)
28/F
És íme a legfrissebb:
A lánnyal egy hónapig ment a levelezés, volt h napi többet is írtunk egymásnak. Feltöltött képei alapján kicsit ducinak tűnt nekem, de nem utasítottam el, mert gondoltam, h élőben még megtetszhet és egyébként is művelt volt és értelmes. Találkoztunk. Első meglepetésemre sokkal soványabb volt mint a képeken, persze volt rajta felesleg, de az jól állt neki. Beszélgetés alapján absz. szimpatikus volt (ő pedig már korábban is dicsért a képeim alapján én viszont soha nem viszonoztam, igaz nem is fikáztam), vagy négy órán keresztül ment a duma, kínos csend szinte nem is volt. Kinézte a buszomat előre (ami kicsit durva volt nekem, mert ilyen szintű érdeklődéssel még nem találkoztam) és megállapította, h neki is akkor megy, így tök jó, h egyszerre tudunk hazamenni. Elkísértük hát a pályaudvarig egymást, ahol meg is pusziltam (arcra), majd megbeszéltük még, h ezentúl is irkálunk egymással! Ez volt valamelyik szombaton. Aznap még írtam neki, h jól éreztem magam, amit viszonzott, majd még a következő hét elején is irkáltunk egymásnak. Szerda lehetett, amikor felvázoltam neki, h péntek legyen a tali vagy szombat. Ő nem reagált semmit. Eltelt a péntek tali nélkül, ráírtam, h szombat jó lesz? Semmi. Eltelt a szombat is, majd ráküldtem egy sms-t, h haragszik-e valamiért, vagy mi baja? Ezt elküldtem e-mail üzenetben is, válasz semmi. Ugyanakkor nem hiszem, h bármi baja eshetett volna, mert a randivonalat ugyanúgy látogatja.
Erre varrjál gombot. :(
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!