Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális? Miért van ez velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Miért van ez velem?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy 15 éves vagyok és egyszerűen nem tudnék tizenévesekkel járni meg semmi..úgy érzem a tizenéves fiúk éretlenek,komolytalanok és egyik sem tetszik..csak aki 20 fölött van..persze tudom mindjárt jön az a szöveg h '15 évesen...' egyáltalán nem vagyok r*banc, mint a legtöbb korombeli sajna..nem élek nemi életet..és nem is akarok még..ennek ellenére nem tudom miért van ez..igazából..olyat várok el amit én sem tudok teljesíteni vagyis úgy értem, hogy sajnos én is komolytalan vagyok még..de most 15 évesen nem lehetek olyan mint egy 40 éves..de nem értem, hogy akkor miért kéne nekem egy huszonéves..van még aki így van vagy csak én?Valaki tud erre valamit mondani vagy valami, mert én már nem tudom hova tenni ezt..:( És megköszönném, ha normális válaszokat adnátok mert azzal ha leoltotok még nem lesz másképp..és nem tehetek róla, hogy ez van..
2011. júl. 4. 04:17
 1/3 anonim ***** válasza:
73%
bizonytalan vagy. Látszik a magyarázatodból is. Nem kell agyalni ezen, majd jön magától és meglátod jó lesz. Komolyan, hagyd ezeket ez nem terv szerint épül fel.
2011. júl. 4. 05:11
 2/3 hümi ***** válasza:

nekem mindig a 2-3 évvel idősebb fiúk jöttek, nagyon néha volt h a saját korosztályomból.. olyan éretlennek és hülyéknek tartottam őket, bár nem mintha máshogy lenne most így 17évesen :D

Nyugodj meg lehet neked az idősebbek jönnek be, de lehet ez még fog változni az idő múlásával, csak egy átmeneti állapot :)

2011. júl. 4. 12:00
 3/3 A kérdező kommentje:
csak az a baj, hogy ez nem 2-3 év..nagyon sok a korkülönbség :S de azért köszi mind2töknek:)
2011. júl. 4. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!