Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik sokan hogy csak a vékony nőknek lehet jó alakja?
Figyelt kérdés
Szerintem egy normál testalkattal rendelkező nőnek is lehet jó alakja, (HOZZÁTESZEM NEM A TELTKARCSÚRA MEG A DUCIRA GONDOLOK) pl.: ha egy normál alkatú nő szélesebb csípővel, hangsúlyos derékkal, nagyobb mellel rendelkezik, sportol, akkor miért ne lehetne jó alakja? Az a baj hogy arra is rámondják hogy fogyni kéne, mert nem vékony.Szerintem nem csak a vékony nőknek lehet bomba alakja. Mondjuk nekem a normál alkat ha sportol akkor olyan pl.:170/63-64kg vagy 165/59-60kg.2011. júl. 3. 19:56
21/52 A kérdező kommentje:
marilyn monroe-nak pici melle volt, bár ő se volt telt. Jó vékony dereka volt.
2011. júl. 3. 21:31
22/52 anonim válasza:
27-30 évesen sonka volt. Ahogy bátyám mondta.
(no nem azért mert a barátnője amúgy 162cm/65kg)
MM tényleg sonka volt 27-30 évesen.
23/52 anonim válasza:
nekem a vékonyság jön be. sőt, pasikban is a soványak jönnek be. Ízlés kérdése is, nem csak "divaté". Nekem ilyen az ízlésem, ezt látom szépnek. Te nem.. miért nem lehet elfogadni, hogy más mást lát szépnek?
24/52 anonim válasza:
165 cm vok és 60 kiló. szerintem és sok más ember szerint is nagyon jól nézek ki! bár 5 kilót le akarok adni, de arról még nem lennék csont-bőr :)
25/52 Pj0tr válasza:
"Szerintem egy normál testalkattal rendelkező nőnek is lehet jó alakja, (HOZZÁTESZEM NEM A TELTKARCSÚRA MEG A DUCIRA GONDOLOK)"
Azért te is jól vagy összerakva. Leírod, hogy utálod, hogy te "normál" vagy és mégis a nagyon vékonyakat tartod szépnek, majd megfejeled azzal, hogy akkor a duci és a teltkarcsú nem szép (ez jön le az írásodból...)
Elárulom, hogy nem csak ez számít és nem csak egyfajta a szép. Ha már külsőség akkor a megfelelő dolgok kihangsúlyozása... Ezt pont egy lánynak magyarázzam?
Lényeg, hogy amíg nem extrém túlsúlyos vagy sovány valaki addig igenis tud jó alakja lenni. Az arányokat kell belőni.
26/52 anonim válasza:
Én 166cm vagyok és 79kg.Nem vagyok elhízott,bármennyire is annak tűnik.Vastag a csípőm,van mit fogni a combomon,és kerek popsi.van párom,de nem szeret velem kijönni az utcára,mert utánam szólnak.Szerintem minden pasinak más az ízlése.Ezt el kell fogadni.Valaki a ducikat,valaki a vékonyakat szereti.Homok óra vagy körte alak az mind egy.A lényeg,hogy a párodnak jó legyen és téged lásson a leggyönyörűbb nőnek.Senki sem tetszik mindenkinek!Ez így van rendjén.
27/52 A kérdező kommentje:
Nekem mondjuk pont homokóra alakom van, voltam vastagabb is, akkor a csípőm volt széles. 95-a mellbőségem, szóval lehet hogy széles csípőm van, de vállam van hozzá meg mellem is. Amúgy a derekam vékony és 170/64 kg vagyok.
2011. júl. 5. 18:09
28/52 anonim válasza:
Képet! Az arcod nyugodtan takard ki.
29/52 A kérdező kommentje:
11:32 hol írtam hogy csak a vékony nőket tartom szépnek? Igen lehet valakinek vékony alkattal is jó alakja( pl.:171/58-60kg vagy 160/52kg) de szerintem lehet normál alkattal is jó alakja. Nekem kimondottan a homokóra alkat a legszebb, bár ha valaki teltebb ( pl.:165/70-73kg) homokóra alkattal rendelkezik lehet jó alakja csak nekem nem annyira tetszik...
2011. júl. 5. 18:26
30/52 A kérdező kommentje:
Már voltam itt szóval lehet ismerős a kép, amúgy ittvan----> [link]
2011. júl. 5. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!