Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném megismerni hogy milyen érzés egy lánnyal a szex hogy új élménnyel gazdagodhassak és hogy több legyek ezálltal! Szerintetek ez gond? 19L
Sziasztok!
Én úgy viszonyulok ehhez a témához hogy azáltal hogy megtapasztaljam milyen a szex egy másik lánnyal több leszek mert egy új és szép élménnyel gazdagodhatok! Mindig arra neveltek hogy nyissak az új felé és hogy próbáljak ki minél több új dolgot érdeklődjek és tágítsam a látóköröm ezért néztem meg a Keresztapát is mert az egy olyan film amitől mindenki több lesz szerintem. Egy lánybarátom felajánlotta hogy bevezet a leszbikusság rejtelmeibe Szerintetek gond hogy szeretném egyszer lánnyal is csinálni legalább egyszer az életben?
Én is hajlok ilyen dolgok iránt.Én is kipróbálnám, bár én előre félek a nemi betegségektől.Szóval ha nekem valaki ezt felajánlaná és még tetszik is az illető akkor csak is megbízható emberrel csinálnám, mert nem szeretnék közben azon agyalni, hogy most valyon mit viszek haza.
Engem már régóta érdekel a dolgo,de még nem mertem belevágni na meg nem is ismerek olyat akivel csinálhatnám(nekem az is fontos, hogy tetszen az illető)
26/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!