Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj akivel msn-en szoktam beszélgetni, de sosem ír rám csak én. Hagyjam békén?
Szerintem ne hagyd, mert ha utána szívesen beszélget veled akkor nincs probléma.
Én sem szoktam ráírni senkire, csak ha én szeretnék valamit sürgősen megbeszélni.
17/L
Én is beszélgetek egy srácal msn-en és én se írok rá soha de minden másod percben arra várok hogy ő írjon.*.*
tudod büszkék vagyunk.:D
16/L
A lányok szeretik ha a fiú keresi a társaságukat és nem fordított helyzetben. Velem is ez van, ha be is jelölnek egy közösségi oldalon (Facebook) vagy felvesznek MSN-re, akkor még köszönni sem tudnak, mindig nekem kell kezdeményezni.
17/F
szerintem folytasd,... "amíg értelmét látod", "mondjuk ha rendszeressé válik a beszélgetés, "és véletlen 1-2 napra (vagy amilyen sűrűn beszélgettek, abból visszaveszel 2-3nap próbaidőt, kihagyod " h. lásd hiányzik neki,... ha nem ír vissza akkor csak beszélgetni szeret veled, többet nem,...
"én face miatt hagytam abba,.:lájkolt egy olyan bejegyzést +kommentelt, h. *téged is idegesítenek, a szia, mizu, hogy vagy kérdések,", én ezután álltam le,
Én se szoktam senkire se ráírni csak ha már nagyon unatkozok, de ez így van egy sráccal is, megvárom h ő írjon és az olyan jó érzés h ő keres engem.. :D
23évesen ne törd már ilyenen a fejed, írj rá, hívd el valahova és meglátod élőbe, hogy áll hozzád :)
Egyszerű: ne írj rá egy hétig. Ha ez alatt rád ír akkor hiányzol neki. Ha nem akkor ez egyoldalú. Valóban jól esik egy nőnek ha a férfi ír rá mert az olyan hiányoztál már, de h sose ír az azért nem stimmel.
És aki leszólja h neten ismerkedik: mi baj van azzal? Ez nem korfüggő. Én egy játékban ismertem meg a párom és azóta is együtt vagyunk. Elmegy bulizni és ott mit csinál? Lehet h nem a bulis plázacicák jönnek be neki. Nincs ezzel semmi gond.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!