Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más pasiknak miért udvarolnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más pasiknak miért udvarolnak a lányok, nekem miért nem?

Figyelt kérdés
2011. júl. 2. 19:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Épp ezaz, hogy fektetek, de az nem volt jó amikor én udvaroltam, ezért udvaroljanak ők, lehet hogy azt akarják, avgy nem tudom, befektetek energiát ás semmi, jó mi?
2011. júl. 2. 19:57
 12/15 anonim ***** válasza:

Változtass a stratégián, meg a hozzáállásodon.:)

Amúgy utolsó válaszadóval teljesen egyetértek...fogadd meg amit mond, vagy várhatsz a sült galambra még egy darabig..:)

2011. júl. 2. 20:07
 13/15 .Daniel. ***** válasza:

Innen összegyúrok neked egy stratégiát ami beválhat:

-Valaki azt írta tegyél úgy mintha pénzes és siekres lennél(persze jobb ha az is vagy:))

-Majd pedig igen várd hogy a hölgy jelezzen(mert jelezni fog)és ne mutass sok érdeklődést.

- Ha majd szemezett veled igazgatta magát blabla akkor odamehetsz hozzá és ha rád mosolyog jutalmazd meg egy "szép mosolyod"-dal :)

Innen már nagyon könnyű lesz. Ha a fentieknél nem tudsz jobbat próbáld ki nem vesztesz semmit.

2011. júl. 2. 20:20
 14/15 anonim ***** válasza:
nem is kell a lányok után futni én azt mondom. régebben még hajtottam rájuk stb. de rájöttem hogy teljesen felesleges mert amelyiknek bejövök az úgyis lép mindig én meg nem fogom a pénzem baszni a többire. el lehet felejteni ma már ezt a férfi udvarol dolgot vagy ha nem akkor majd a lányok várnak
2011. júl. 2. 23:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Mert csúnya vagy és nincs pénzed. Üdv a klubban!
2011. júl. 3. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!