Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek mi az ideális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek mi az ideális pasi magasság?

Figyelt kérdés
Hány centitől hány centi között legyen, hogy azt mondjátok rá, hogy rendben van?
2011. júl. 2. 16:46
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
59%

19:39-es vagy.

Szerintem a normális párkapcsolatra vágyó lányok nagy része nem utasít el rögtön egy fiút azért, mert 177 centi vagy mennyi. Ha alapvetően lát benned valamit, ami megfogja a lányt, akkor úgy is leáll veled beszélgetni és ha megismeritek egymást, hidd el nem a magasságod lesz a döntő. Nyugodtan odamehetsz bármilyen lányhoz aki megtetszik, lehet, hogy az első néhány elutasít, de úgy is megtalálod majd azt, aki úgy szeret, ahogy van.

Én péládul, ha magas lennék és pár centivel alacsonyabb lenne a srác sem lenne semmi problémám, ha egyébként minden stimmel köztünk.

16/L

2011. júl. 2. 20:52
 22/31 anonim ***** válasza:
75%
185-200cm. Na az igen jóféle. :)
2011. júl. 2. 20:56
 23/31 anonim ***** válasza:
75%
190-210 cm
2011. júl. 2. 21:04
 24/31 anonim ***** válasza:

160cm vagyok, magassarkúba pár centivel magasabb..

sose néztem a magasságot :)

volt már 180 centis barátom is,de nem zavart.. nem az a lényeg :)

2011. júl. 2. 21:28
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Az érdekelt számunkra mi az ideális... Még szép, hogy egy 180 centis lány nem akar magánál jóval alacsonyabb pasit, persze ez is előfordulhat. Természetesen én nem hajtanék el egy velem megegyező magasságú srácot sem, hiába a 190-200 cm számomra az ideális. Ha alacsonyabb lenne nálam, az pedig zavarna, és szerintem a fiút is, szóval erről nincs mit beszélni.

A válaszokon ne háborodj fel, csajozz nyugodtan, lehet egy lánynak éppenséggel azért nem fogsz bejönni, mert szőke/barna hajú vagy nem pedig a magasságod miatt és akkor majd azon is nyugodtan felháborodhatsz. Ki érti a nőket?!

2011. júl. 2. 21:38
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne aggodj ezen! Mindenkinek van parja, csak az sem a ferfinek, sem a nonek nem jo, ha a ferfi alacsonyabb. Foleg a ferfinak rossz erzes. Sok a 155-165 kozotti lany, szerintem neked kellene masok kozul valasztanod. Biztos, hogy a magassagod miatt nem utasit el mindenki. Ha mindenki elutasit, az mastol van.

En 160 cm vagyok, a ferjem 172. Nekem mindegy, hogy milyen magas egy ferfi, de ne legyen alacsonyabb nalam. Te nem 160 centi vagy (keves ferfi az), igy nem hiszem, hogy van okod aggodni. Normalis a magassagod.

2011. júl. 2. 23:25
 27/31 anonim ***** válasza:
60%
Nyugi, van rosszabb is. Én 170 cm vagyok, és ez a lányok 90%-ánál rögtön kizáró ok (az alacsony lányoknál is).
2011. júl. 3. 08:31
 28/31 anonim ***** válasza:
40%
Én is ugyan ennyi vagyok (171-2), szóval ennyit erről...
2011. júl. 3. 12:33
 29/31 anonim ***** válasza:

165-175:) (166cm)

de most,1 olyan srác tetszik,aki jó pár centivel alacsonyabb nálam...annyira nem érdekel,hogy hány centi 1 srác...ezek szerint:D

2011. júl. 24. 19:18
 30/31 anonim ***** válasza:

Fiúk, nem itt kéne siránkozni... ennyi erővel én is ide jöhetnék lányként sírni, hogy 180cm vagyok, és az alacsonyabb pasik élből elutasítanak a magasságom miatt... de nem teszem. Vannak magas pasikból is jók.:) Amúgy nekem az ideális az 190+ :) Tőlem lehet 220cm is, csak arányos legyen a teste.:)

16/L

2012. aug. 3. 22:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!