Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nemzetisegu ffi-val, novel fekudtetek mar le?
Figyelt kérdés
Kivel volt a legjobb az agyban? A gorog, a horvat, a nemet, az olasz, az afrikai..stb. melyik volt a legjobb az agyban?2009. márc. 27. 21:38
11/17 anonim válasza:
CSEH, FRANCIA mindkettö jo volt de már ennek 18 éve JA ÉS egy roma leszo.ott de nem mertem +dugni
de jol csinálta
42/F
12/17 anonim válasza:
Amerikai csajjal pettingeltem, nem feküdtünk le, de nyáron elvileg visszajön :D
14/17 anonim válasza:
Én magam görög vagyok. :) (Állítólag a 2. legjobbak vagyunk...pozítív visszaigazolást kaptam eddig)
15/17 anonim válasza:
...egyiptomi pasi volt az első, majd később volt roma, magyar, olasz és svéd. 33/n
16/17 anonim válasza:
magyar,görög, angol és perzsa, a perzsa nagyon rossz volt, és a legendákkal ellentétben az angol varázslatos volt
17/17 anonim válasza:
én a francia fiúkra szavazok :D életemben összesen 3 fiú volt, 2 afrikai, 1 francia. hát hármuk közül a francia isteni volt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!