Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől lesz perverz egy gyerek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz perverz egy gyerek?

Figyelt kérdés
ez nevelés miatt is lehet? a fiam egy osztálytársa elég perverz! 16évesek.
2011. júl. 1. 22:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:17

Tényleg ez a perverz!!! :DD

Viszont a válaszoló ezek szerint prűd! :P

2011. júl. 1. 22:35
 12/17 anonim ***** válasza:

jajj nem a válaszoló, hanem a kérdező!!!!

előző voltam

2011. júl. 1. 22:35
 13/17 anonim ***** válasza:
ez a kölyök nem perverz, csak tinédzser fiú, az lenne a perverz, ha nem a szexen járna az esze XD
2011. júl. 1. 22:36
 14/17 anonim ***** válasza:
67%
Nem pertverz,csak rosszul nevelték. Sajnos,ma a legtöbb fiatalnál ez a természetes. Ezt hallják a médiában,a neten és egymástól is.
2011. júl. 1. 22:36
 15/17 anonim ***** válasza:
94%
Igazi kis mai hülyegyerek. Tudod, már szőrösödik a kis p@cse, ettől már igazi férfinak hiszi magát. Itt nem a kérdező a prűd, hanem a világ debil.
2011. júl. 1. 22:45
 16/17 anonim ***** válasza:

A mai világban ez már szinte természetes. Viszont, ezt nem perverznek mondanám én se...

Az én véleményem az, hogy ez nem nevelés kérdése, hanem a környezeté. Nálunk nem voltak ilyenek. Én sem voltam ilyen és egyik osztálytársam sem volt illetve lett ilyen. Perverz gondolatai ugyan mindnek volt és néztek is "sex" videókat dögivel, de ez teljesen normális egy ilyen korú fiúnál...

Az, hogy egyáltalán nem monogám, meg csak ezért kellenek neki a lányok, viszont már tényleg a környezete miatt van, mivel mondom, nálunk egyetlen egy ilyen sem volt és én személy szerint alig ismerek ilyet, pedig fiú lévén, elég sok fiú ismerősöm, haverom, barátom akad...

Az igazat megvallva én sokkal több bevállalós ill. könnyűvérű lányt ismerek, mint hasonló fiút... És mikor felmegyek egy közösségi portálra ott is sokkal szembetűnőbbek a lányok az efféle viselkedésükkel, mint a fiúk.. És ez nem azért van, mert a "nemem" felé húz a kezem, hiszen bárki tanúja lehet ennek, ha belép a facebookra mondjuk és megtalálja azt a bizonyos "kört"!

Aztán meg lehet figyelni azt is, hogy manapság melyik nem a kezdeményezőbb és melyik a bevállalósabb! Viszont ez már egyáltalán nem a témába vág. Bár, elgondolkodtató, hogy mi lenne, ha egy ilyen korabeli lányod lenne (ha netán nincs..) és hasonló környezetbe/közösségbe kerülne...

2011. júl. 1. 23:27
 17/17 anonim ***** válasza:

Na azt nem tudom az osztálytársa perverz-e. De neveléstől lehet perverz. Most logikusan belegondol, mi okozhatja? Környezete, ami család + szociális körök ahol mozog.

Meg ha mondjuk "magától" lesz az mert hülyeségeket gondol, hát az is azért van ugye mert nem magyarázta el neki senki.

2011. júl. 2. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!