Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elég, ha annyit írok Neki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég, ha annyit írok Neki, hogy "boldog szülinapot", és le is van tudva?

Figyelt kérdés

2 hét múlva lesz az egyik nagyon jó fiú barátomnak szülinapja, elég szoros a kapcsolatunk, de még csak neten keresztül ismerjük egymást. És egyenlőre nem is akarunk többet.

Elég, ha annyit írok Neki, hogy "boldog szülinapot", és le is van tudva?

Csak mert valami emlékezetesebb dolgot szeretnék Neki "adni", így virtuálisan. :)

Én lány vagyok, mindketten 17 évesek vagyunk, vagyis Ő most lesz 18. :)

2011. júl. 1. 17:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
soha, de soha ne gondold azt, hogy ha egy fiú félmeztelen képet kér "viccből", akkor azt nem gondolja komolyan. :P
2011. júl. 1. 18:22
 12/14 A kérdező kommentje:

Hát lehet, hogy igazad van. :)

De félek, hogy akkor már nem olyan lenne a viszonyunk, mint eddig. Vagy nem tetszene Neki, amit lát. Ezért inkább nem próbálkozom ezzel.

2011. júl. 1. 18:27
 13/14 anonim ***** válasza:

biztos hogy igaza van, még ha nem is várta esetleg hogy komolyan veszed, hidd el nem utasitja el ha mégis küldesz neki :)

amúgy meg keresel egy képet neten, kicsinositod, tökéletes "ajándék" egy netes barátnak. fölösleges többet. szerintem a félmeztelen kép is fölösleges :) de nekem azér küldhetsz :D

2011. júl. 4. 15:03
 14/14 A kérdező kommentje:
Ha egy ismerősömnek nem küldök, akkor majd pont Neked fogok...:D
2011. júl. 4. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!