Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet azon tullépni, hogy tudod, hogy 1 lány a tied lehetett volna, ha nem adod túl hamar fel?
Figyelt kérdés
Kb. 2szer kaptam kosarat ugyanattol a lánytol, és bár viccesnek hangzik, de ezek után is lett volna esélyem...csak félreértelmeztem sok mindent és ezért nem küzdöttem tovább érte..na meg azért mert túl ideges voltam a jelenlétében.Mondjuk úgy, hogy legutoljára meggyőztem, humorral ,hogy talán mégis kellek neki... de többször már nem mentem, mert ismét túl ideges voltam. Egyébként több mint 1 évet vártam arra, hogy észrevegyen, és más lány sose jutott rajta kivül eszembe...2011. júl. 1. 15:57
1/5 anonim válasza:
most van valakije? de végül is mindegy, akár van, akár nincs, mondd meg neki, hogy más lány rajta kívül nem érdekel téged. talán még nem kell túltenned magad rajta. ;)
2/5 anonim válasza:
úgy lehet túllépni, hogy ha meg túl sokáig próbálkozol, lehet feljelentenek zaklatásért (ahogy engem, mert én meg túlságosan kitartó voltam), és akkor az egész rohadásos életet derékba törik, érted?
3/5 A kérdező kommentje:
Túl bonyolult, hogy elmagyarázzam az én esetem, mondjuk úgy, hogy megismerni se volt alkalmam, mert már nincs alkalmam találkozni vele mivel a sulinak vége.
2011. júl. 1. 16:10
4/5 anonim válasza:
akkor hívd el beszélgetni, vagy csöngess fel hozzá, hogy jöjjön le beszélgetni. valahogy beszélj vele és valld be az érzéseidet.
de ne zaklasd, ahogy azt a 2. válaszoló tette.
ha el akarod felejteni, akkor ismerkedj pl neten más lányokkal, hisz úgysem látod a csajt egész nyáron.
5/5 anonim válasza:
keress hozzá nagyon hasonlító csajt, nekem az válik be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!