Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nah hogy sikerült a buli?
Betöltöttem a 13at ,és azt gondoltam én mint pesti lány kiprobálok valami ütőset. A "jókislányból" átváltani vadóc lánnyá.
Elmentünk buliba,és kicsit sokat ittunk. Kábitót nem probáltam,de most kicsit kivagyok lőve.
Segítsetek!! Mit csináljak? A barátnőm kiütötte magát,és 10 perc mulva találkozom egy 17éves pasival és azt mondtA,hogy felejthetetlenm éjszaka lesz. Bár én nem vagyok híve az ilyennek,azonban jó ajánlat ,hogy kissé megismerjenek az iskolában.Régen zongoráztam,de a sok csufolás ,hogy beszari és nyomorék vagyok -apám nem fizette az énekórákat,így régebben NÉHA loptam itthonról,s árusítottam ki sunyiban.Barátnőimnek kevés páleszt is csentem a garázsból.Szégyellem,le akarok állni,de most a szüzesség elveszíteni. Nem félek,akarom. Tudom,hogy nem megoldás,de élvezném..:/ érzem..:/
Jókislányból egy kis agyatlan ribanc leszel?
Dönsd el melyik a jobb...
Pinocchio-nál a pont.
Első olvasásra nem is igazán értettem meg mit akarsz kifejezni.
Belőled is ribizli lesz, ha már nem az is vagy. Gratulálok hozzá. Ez nem vadócság.
Jó, akkor most ugorj neki mégegyszer és írd le magyarul is, légyszi!
Nem értek a nyelveden. Nem látom az összefüggést. Most ki fog lefeküdni kivel? A barinőd vagy te?
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!