Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » állatként bánik velem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

állatként bánik velem egy lány. Egész egyszerűen állatként! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

én egy mondhatni eszméletlenül magas tűréshatárú gyerek vagyok, de ami sok az, sok!

ilyeneket ír, mikor beszéltünk aznap, facebookra: "már megint EZ szólt hozzám. miért ver engem az isten???"

valamint: "ütnélek, rúgnálak, köpnélek!!! komolyan.. naaa kotord el magad!!"

plusz: jajj, ne is figyeljetek rá, ez egy elmebeteg!!

tovább súlyosbítja a helyzetet, hogy például gúnyt űzött az egyik karácsonyi ajándékomból, osztály szeme láttára kigúnyolta.

nem vagyok verekedős, vagy nőalázós, de ha ez így halad tovább, vagy le fogom vetkőztetni az osztály szeme láttára, és kikötözni, vagy pedig egész egyszerűen agyba-főbe verem (sem verekedős nem vagyok, nőt pedig még sosem ütöttem eddig, gondolatban sem), ha már állatnak tart, legyen igaza!

egész egyszerűen ezt senkitől sem lehet eltűrni.

egyáltalán hogy meri ezt csinálni?

még ha egy ultraprimitív gyerek lennék, megérteném, de -szerintem- nem vagyok az.

egész egyszerűen élvezkedik azon, hogy gúnyolhat és szórakozhat velem, és most már kezd nagyon, de nagyon messzire menni...

2011. jún. 30. 22:35
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
hát jó, majd meglátjuk, most szünet van, egy darabig nem látom.
2011. jún. 30. 23:19
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben tiltanám törölném a csajt mindenhol és többet nem szólnék hozzá.
2011. jún. 30. 23:22
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
tudod mivel idegelheted fel a legjobban? ne figyelj rá, nevess a vicceken amikor kigúnyol az osztály előtt, esetleg fokozd a poént valamivel (átveszed az irányítást, és visszanyalhat a fagyi)... Ezzel hihetetlenül fel lehet húzni embereket, amikor nem talál rajtad fogást...
2011. jún. 30. 23:46
 24/25 anonim válasza:
0%
szerintem ez igy nem állapot ! szakíccs vele ha még nem tetted meg ! vagy ha szereted még beszélgess el vele erröl !
2011. júl. 1. 12:30
 25/25 anonim ***** válasza:
hány éves eza csaj? xD
2011. júl. 2. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!