Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi disznó?!
Ne zavarjon, de ha nem ismersz 1 embert, akkor nem állapíthatod meg róla, hogy túl sok tini filmet néz.
De amit leírtam, van benne némi igazság, csak te nem tudod feldolgozni. Amúgy a tini filmekhez visszatérve: 1-t sem néztem sztem, mert utálom azokat a szutykokat..
De gondolkozz, mielőtt leírsz bármit is, mert a tudatlanság nem jó dolog. Amúgy meg gondolj bele, többször csak át kellett élned ezt az érzést, hogy csalódtál sokat a férfiakban, csak mert akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést. Nyugi, 1x csak megtalálod az igazit.
Egyet akar mind. Bezavarni a málnásba a kicsi macit.
:-))
Az a X erősen suna pozítiv volt, már csak miatta megérte megnézni:D
Amúgy ez olyan általánosítás minthogy minden csaj r*banc, ennyit erről:D
22:44
Ha már így belementünk a dologba, és ennyire eltértünk a kérdésemtől..szeretném neked elmondani, hogy nem szeretek bulizni, amiből következik, hogy nem is nagyon járok szorakozóhelyekre! Sajnálom, de így a kis elméletednek rólam, semmi alapja nincs! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!