Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Első magömlésetek milyen volt? Hány évesen? Mikor vertétek először, milyen volt? Meséljetek, légysziiii!
hatodikba, utána meg nem volt megállás
és szerintem azért akarják hogy lány legyél, mert ha egy fú ilyet kérdez akkor van egy kis hajlama...
Hogy hány éves voltam, azt nem fogom tudni megmondani pontosan. Az biztos, hogy fiatal nagyon, 10 évesnél nem hiszem, hogy több. És teljesen spontán volt. Nem is vertem igazából akkoriban, nem a kezemmel csináltam. Egyszerűen élveztem hozzádörzsölni máshoz, de sokáig csak ennyi, nem mentem el az orgazmusig. Aztán egyszer amikor az alsógatyámat húzogattam felette, kellően intenzíven csinálhattam, mert hirtelen nagyon jó lett, és jött egy kis fehér folyadék belőle. Nem spriccelt akkor még, csak éppen kifolyott pár csepp. Erre emlékszem konkrétan. Aztán arra már megint nem, hogy utána mi következett. Valószínűleg utánajártam, hogy mi történhetett. Aztán meg rászoktam az egyszerűbb módszerre, hogy nem mással dörzsölöm, hanem közvetlenül a kezemmel verem magamnak. ;)
25/F
Kíváncsi vagy?
Ha nagyon szeretnéd, akkor igen, de csak azért mert te is ilyen rendes vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!