Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma észrevettem, hogy az egyik mellem sokkal nagyobb a másiknál! 16éves vagyok, változhat ez még? Fiúk, titeket nagyon zavarna?
Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 13:40
11/26 anonim válasza:
A természet kárpótol mindenért:
Mivel az egyik kisebb, cserébe a másik nagyobb!
34/F
12/26 Dottorre válasza:
Az kimaradt innen, hogy egy normális férfit nem zavar az ilyesmi. Egy normál kapcsolatban ez fel sem tűnik.
25/F
13/26 anonim válasza:
nekemis.:D sőőt mindenkinél.16 évesen ezt tudhatnád. :D
14/26 anonim válasza:
minden 16 éves lány mutassa meg a mellét, most!
15/26 anonim válasza:
És mit csinálsz a fényképekkel, gyökér? Rávered?
17/26 anonim válasza:
ffi
Csak megjegyzem, hogy melyik cici nagyobb nincs összefüggésben a szív elhelyezkedésével....véletlenszerű aszimmetria...
A fiuk így is úgy is imádni fogják...majd meglátod...de azért ne kapkodj el semmit...
18/26 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom zavarna-e. Tegyél fel képet, majd megmondjuk.
20/26 anonim válasza:
Nekem meg a bal heréééém kisebb mint a jobb, tehááááát a jobb NAGYOBB :D (by tesitanárom)
f17 aki szerint tuti szép vagy xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!