Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelentenek a puszik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelentenek a puszik?

Figyelt kérdés

Gondolok itt most a jelképekre, mint pl. mit jelent ha valaki az arcra, homlokra, kézre ad puszit.

Sokan mondogatják, és kérdezgetik is, meg engem is érdekel, hogy ti hogy tudjátok, és milyen tapasztalataitok voltak már ezzel kapcsolatban.

2009. márc. 26. 23:07
 1/5 anonim ***** válasza:
83%

A homlokra adott puszi számomra a harmadik szem csakra megérintését jelenti, ami végülis a lelket képviseli. Azoknak a lányoknak szoktam a homlokára puszit adni, akiknek szép lelkük van és nagyon közel állnak hozzám, akikben megbízom és örömmel nyitom meg magam nekik.

ilyesmi:)

21/F

2009. márc. 26. 23:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
nekem egyszer valaki azt mondta a homlokra adott csók a legnagyobb tisztelet jele. és kaptam tőle egy homlokcsókot :) (L)
2009. márc. 26. 23:24
 3/5 anonim válasza:
Nem tom h mit jelent a homlokra adott puszi de en csak annak adok ilyen puszit aki nagyon szeretek
2009. márc. 27. 07:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A homlokra adott puszi számomra az egyik legbelsőségesebb érintkezés,és csak az kap ilyet,aki nagyon közel áll a szívemhez.

Az arcra adott puszi az olyan semleges,csak üdvözlési forma.Elég ritkán alkalmazom,csak ha cimborákkal/barátokkal találkozom.Sokkal kevésbé bensőséges,mint a homlokpuszi.

Kézre,talán a tiszteleté,alázaté lehet,ha a régi kéz csók szokásból indul ki,de én nem adtam még senkinek.Kaptam már ugyan,és aki adta a tisztelet jeleként szánta.

2009. márc. 27. 09:09
 5/5 anonim ***** válasza:
én úgy hallottam az azt is jelenti,itt abban az esetben értem ha srác adja csajnak hogy éreztesse hogy mellette biztonságban van és megvédelmezi vagy vmi ilyesmi.
2009. júl. 26. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!