Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nagyon kenyes kerdes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon kenyes kerdes szamomra. Ugy szulettem h az egyik kezemen 4 ujjam van. A masikon 5. Ez nagy gond?

Figyelt kérdés
Marmint ugyertem h most ti pasik jarnatok egy ilyen csajjal?? kul. amugy nincsvelem semmi gond..baratsagos es mindenben benne vok..:) De nagyon felek h igy a pasiknak nem fogok tetszeni...Mit gondoltok?
2011. jún. 29. 21:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ady 6 ujjal született és nézd meg milyen zseniálisat alkotott :D Amúgy volt egy évfolyamtársam, úgy született, hogy az egyik karjából kb. csak a háromnegyede volt meg, kézfeje meg alkarja szinte nem is volt, mégis ragadtak rá a pasik, mert volt önbizalma és kisugárzása. Szóval nyugi, nincs ezzel semmi gond, csak fogadd el magad.
2011. júl. 6. 12:32
 22/25 anonim ***** válasza:

szerintem ez egyáltalán nem gáz (: sőt még lehet szexi a pasik szemében^^ ez ne tántorítson el semmitől ^^

fogd fel úgy mintha különleges lennél, ne is foglalkozz vele

ha valakinek nem tetszik az az ő baja, lesz más

fel a fejjel:D

18/L

2011. júl. 6. 13:04
 23/25 anonim ***** válasza:
Szerintem legalább 3-ból 1 pasinál ez nem okoz gondot. De lehet hogy akár minden második pasi is elfogadná.:)
2011. júl. 6. 13:16
 24/25 anonim ***** válasza:
Engem max az zavarna, h ha végigpuszilgatnám az ujjaidat, eggyel kevesebb puszit tudnék adni :) De akkor adnék 2-t vmelyik másikra :)
2011. júl. 6. 13:36
 25/25 A kérdező kommentje:
Hehe nagyon koszi...aranyosak vagytok..am 14 eves vagyok..:P
2011. júl. 7. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!